Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés rendben semmi gond első a család egyszer majd nekem is lesz
Kell a gyereket vinnem egy kicsit,de ez a táv meg a sebesség sok lenne neki.
Sorry,nem fog ma összejönni pedig jó lett volna keményebben menni
a Berbernek meg ellik a kutyája Ő azért is marad.
oké
Beszélek az asszonnyal,negyed óra és válaszolok.
De nekem mindenképpen le kell ma mennem vagy motorral vagy kocsival és inkább motorral mennék
igen Pest mellett 10 km nincs messze meg akkor már mátrázhatunk is ha lenne kedved
Balatonrúúúú Fater.
Mert a Balatonról már lemondtam sajnos.
Hali,ez az a hévízgyörk ami arra északra van?
neked is küldtem egyet
küldtem egy sms-t
Miröl is?
Hali akkor mehet a buli tudsz jönni
Nem is szóltál,Fater.
Áhh, még nagyon sok lenne. Csavarjaiból raktam össze, és nem merek még messzire menni vele. Ellenőrizni kell a rögzítéseket gyakran, mivel a hátsó villától az első telóig minden szét volt szedve darabokra. Nem szeretném ha pl. a hátsó villa meg a jobb első teló elköszönne menet közben. Szóval még csak kis utak, következő lesz a Bodajk-Fehérvár
Azért köszi, és jó utat Nektek!
Már ha sikerál karburálni...
Jó olvasni a soraidat! Jössz holnap gurulni? Kb 270 km...
Tudod Te mekkora jó érzés egy november-december óta javítgatott mocival végre motorozni egy jót?
Tulajdonképpen kész van. Egy még menőképes hengerszettet szereztem rá, tehát majd később a dugattyú cserés lesz, és még a karbit belövöm majd valamikor, mert nem a legjobb a beállítás, de
meeeeegy barátom, meeegy!
Friss műszaki...fincsi
jupi
Sziasztok!
Örömhír: a tavasszal együtt elindult az NSR!
Rengeteg munkával és sok segítséget invesztálva, ma kb. 1 órát motoroztam vele, nagy részét két személlyel
Jól megy, jól húz. Még finomhangolni kell a karbit, de már megy, nem is akárhogy.
FINAL
(emlékeztek enyém volt a vázrepedéses hengerhibás...etc... )

Képet is mutatok, hátha feltölti
LEVI GURUL?
Okés,megszámolom mennyi maradt a tárcámban és ha okés akkor megyek.
Lehet felesleges írnom, de mindenki vigyázzon MAGÁRA! Mert mások nem vigyáznak! :( Szomorúan kezdődött a szezon! Előző autó, motoros elé kitolató autó..:S. Csak okosan! Andrással Bogárd fele gurulunk majd! Remélem nem leszünk útba senkinek :$. Jó holnapot, széles utat! ;)
Szeles, de napos idő várható. Nagyon úgy néz ki, hogy holnap GURULHATUNK!