Áhh, még nagyon sok lenne. Csavarjaiból raktam össze, és nem merek még messzire menni vele. Ellenőrizni kell a rögzítéseket gyakran, mivel a hátsó villától az első telóig minden szét volt szedve darabokra. Nem szeretném ha pl. a hátsó villa meg a jobb első teló elköszönne menet közben. Szóval még csak kis utak, következő lesz a Bodajk-Fehérvár
Azért köszi, és jó utat Nektek!
Tudod Te mekkora jó érzés egy november-december óta javítgatott mocival végre motorozni egy jót?
Tulajdonképpen kész van. Egy még menőképes hengerszettet szereztem rá, tehát majd később a dugattyú cserés lesz, és még a karbit belövöm majd valamikor, mert nem a legjobb a beállítás, de
meeeeegy barátom, meeegy!
Friss műszaki...fincsi
Sziasztok!
Örömhír: a tavasszal együtt elindult az NSR!
Rengeteg munkával és sok segítséget invesztálva, ma kb. 1 órát motoroztam vele, nagy részét két személlyel
Jól megy, jól húz. Még finomhangolni kell a karbit, de már megy, nem is akárhogy.
FINAL
(emlékeztek enyém volt a vázrepedéses hengerhibás...etc... )
Lehet felesleges írnom, de mindenki vigyázzon MAGÁRA! Mert mások nem vigyáznak! :( Szomorúan kezdődött a szezon! Előző autó, motoros elé kitolató autó..:S. Csak okosan! Andrással Bogárd fele gurulunk majd! Remélem nem leszünk útba senkinek :$. Jó holnapot, széles utat! ;)
a Berbernek meg ellik a kutyája Ő azért is marad.
Azért köszi, és jó utat Nektek!
Tulajdonképpen kész van. Egy még menőképes hengerszettet szereztem rá, tehát majd később a dugattyú cserés lesz, és még a karbit belövöm majd valamikor, mert nem a legjobb a beállítás, de
meeeeegy barátom, meeegy!
Friss műszaki...fincsi
Örömhír: a tavasszal együtt elindult az NSR!
Rengeteg munkával és sok segítséget invesztálva, ma kb. 1 órát motoroztam vele, nagy részét két személlyel
Jól megy, jól húz. Még finomhangolni kell a karbit, de már megy, nem is akárhogy.
FINAL
(emlékeztek enyém volt a vázrepedéses hengerhibás...etc... )
Képet is mutatok, hátha feltölti