Mi is voltunk, de szerintem is lehetett volna sokkal jobb. A 3-as kapunál parkoló civil motorok között sokkal több látnivaló volt, és tapasztalatszerzésnek se volt utolsó.
Bent embertömegek, és iszonyat sz@r kaja a büfében! Egyedül a safety hungary-s meg a hungaroring motorsport iskolás bemutató ért valamit, szerintem idén elmegyek az utóbbira. Ja meg nem értem miért kellett idehozni a sportkocsikat, tankokat, katonákat egy motorfesztiválra...
Viszont elég jó akciók voltak azoknak akik ruhát akartak venni, csak kár hogy a népszerűbb méretek már elfogytak szombatra...
Szumma szummárum: jövőre nem hiszem hogy megyünk...
Üdv! Tegnap gyarapult "kis"környékünk egy Kawás cimborával.
2002 zx636.Sztem kicsit lelakott de gyakorolgatni jó lesz neki
Úgy látom úgyis csak unalmában vette
Hát bakker! Ez nem semmi! Nem lett volna diákigazolványom, meg ilyen gyönyörű motoros idő, most nagyon ki lennék akadva!
A csajok voltak egyedül szépek...
(Levi vett egy nagy levegot es belevagott:))
Bent embertömegek, és iszonyat sz@r kaja a büfében! Egyedül a safety hungary-s meg a hungaroring motorsport iskolás bemutató ért valamit, szerintem idén elmegyek az utóbbira. Ja meg nem értem miért kellett idehozni a sportkocsikat, tankokat, katonákat egy motorfesztiválra...
Viszont elég jó akciók voltak azoknak akik ruhát akartak venni, csak kár hogy a népszerűbb méretek már elfogytak szombatra...
Szumma szummárum: jövőre nem hiszem hogy megyünk...
2002 zx636.Sztem kicsit lelakott de gyakorolgatni jó lesz neki
Úgy látom úgyis csak unalmában vette
Az nyert,aki nem volt ott,egy nagy szar volt!
Aki teheti,kerülje..............
A csajok voltak egyedül szépek...
Fycak! Milyen volt? Érdemes?