Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz hétfőn?
Gratula neki, aztán hajrá, hajrá!
Kis kornyekunk egy 2002-es fekete SV650-nel is bovult, epp most hozzuk Bajarol:)

(Levi vett egy nagy levegot es belevagott:))
Mi is voltunk, de szerintem is lehetett volna sokkal jobb. A 3-as kapunál parkoló civil motorok között sokkal több látnivaló volt, és tapasztalatszerzésnek se volt utolsó.

Bent embertömegek, és iszonyat sz@r kaja a büfében! Egyedül a safety hungary-s meg a hungaroring motorsport iskolás bemutató ért valamit, szerintem idén elmegyek az utóbbira. Ja meg nem értem miért kellett idehozni a sportkocsikat, tankokat, katonákat egy motorfesztiválra...

Viszont elég jó akciók voltak azoknak akik ruhát akartak venni, csak kár hogy a népszerűbb méretek már elfogytak szombatra...

Szumma szummárum: jövőre nem hiszem hogy megyünk...
Sztem mi is csak valami ilyesmit csinálunk.12:30 ra jön értem az ember,aztán visz a motorért.
És miért nem tartalékolod erőidet hétfőre
Én mindjárt öltözök aztán ugyan csak itt a városban de nyomok valamit.
Várom hogy jelentkezzen a csávó,mert jobb ha egy kicsit hozzászokik a forgalomhoz meg a motorhoz Azt tervezzük gurigázunk egy NAGYON light-os karikát.
Aztán mikor motorozunk egyet?
Üdv! Tegnap gyarapult "kis"környékünk egy Kawás cimborával.
2002 zx636.Sztem kicsit lelakott de gyakorolgatni jó lesz neki
Úgy látom úgyis csak unalmában vette
Sajnálom,de én ezt már tavaly átéltem és számítottam rá hogy az idén sem lesz jobb sőt csak rosszabb lesz. Hétfőre milyen időd mondanak az okosok
Ma jó nagyot mentem és milyen véletlenek vannak,Csákváron találkoztam egy kék bálnával ,remélem minden oké volt hazafelé is Macska!
Nagy igazságod lehet a Berber is ezt mondta.
Köszönöm ebben bíztam!
Ma voltunk a Budapest Motorshw-on,vagy mindegy hogy hívják!
Az nyert,aki nem volt ott,egy nagy szar volt!
Aki teheti,kerülje..............
Újra forgalomba kerül a bringa. Neked csak biztosítást kell rá intézni, és jöhet a menet.
Sziasztok! Egy egyszerű kérdés .Mi van ha az ideiglenes kivonás lejár? Vinném nemsokára műszakira de lejárt a kivonás! Mit tegyek?
kap be
Hát bakker! Ez nem semmi! Nem lett volna diákigazolványom, meg ilyen gyönyörű motoros idő, most nagyon ki lennék akadva!
A csajok voltak egyedül szépek...
Hát már a tavalyi is egy nagy rakás szar volt én még véletlenül se teszem be a lábam mostanában
Cső!Mikor vagy otthon?Tegnap későn vettem észre a hívásodat.
Valaki megy ma sóra Pestre?

Fycak! Milyen volt? Érdemes?
Ha nem esik az eső akkor tuti megyek az esőben való motorozás nem tartozik a kedvenceim közé inkább megyek mínusz fokokban mint esőben