Hi!
Ma 8-szor csörgettem meg az embert,de nem vette fel ! Végül idegen számról hívtam,egyből felvette. Mondtam neki,hogy holnap délután lemegyek hozzá.Nem lett tőle vidám.
De a 400km üzemanyagárat levonom az árból.
Meglátom,hogy mit tud felmutatni,ahhoz képest pofozkodok.
Tervez valaki valamit a hétvégére vagy csak megint 20 perc alatt össze dobunk valamit én semmi jónak nem vagyok az elrontója és már nyár van a múltkori guruláshoz képest
Vele volt dolgom, nem közvetlenül, de volt. Egy nyár alatt széthullott a remek kis raptor dobom, aztán visszaküldtem, hogy javítsák meg, aztán kb egy nyáron keresztül nem csináltak vele semmit, mondtam a csókának akitől hoztam, hogy akkor marad is ott, visszajött helyette a gyári.
Végül is igazad van,csak az ember már be van indulva egy kis gurulásra!
Meg igazándiból cserélnem kellene gumikat valami frissebbre.....,úgyhogy még jobb is ha nyugi van!
Hát igen,úgy terveztem,hogy azzal megyek a motorkiállításra szombaton,de ezt a Jani keresztülhúzta ,vagyis nem ő,hanem a betegsége...........
Pedig a hétvégén jó idő is,meg időm is lesz!
Látom senkinek nem indul egyszerűen a szezonja, mindenki beteg, vagy a gépe beteg. Nekem is darabokban van még, féktárcsám is csak 18-án jön meg, a villákat most kaptam vissza szimmeringezésből, úgyhogy van mit tenni. Kivel csináltatod a kéményt?
Hi!
Sajnos több mint 2 hónapja készül a 2hétre ígért kipufogóm,ezért még műszakira sem tudtam elvinni a vasat.Igy ez a hétvége is kimarad.
A kiput most péntekre ígérte a gyártó(7. időpont).Ha nem lesz kész vele,szombat délután felkeresem,és agyonverem a félkész termékével.
Ha az elején 2 hónapot mond,akkor ahhoz kalkulálom a dolgaimat,de ez a sok hitegetés teljesen felnyomta a vizemet!
Jó hétvégét,jó gurulást mindenkinek!
Akkor nem téged láttalak tegnap fél2 körül a Palotain... Kitartás a pofozáshoz!