Nekem egyszer kihógolyózták a buszomon. Akkor dőlt be amikor kinyitpttam a másik oldalon. Na én se voltam jó kedvemben. Az ember inkább odaadná a kár felét kp.
Van fólia ami nem, vagy csak nagyon minimálisan sötétít, ettől még ugyanúgy betörik az üveg, de nem hullik szét, nem tud benyúlni. Azt tutira nem szedeti le, mivel nem is látja, hogy rajta van.
Nekünk ez az első eset, hogy felnyomták az autót. Pár éve poénból(?) lenyúlták a hátsó rendszámot de az előkerült a buszmegálló melletti árokból. A fólia nem rossz, kivéve amikor a rendőr leszedeti veled az út szélén.
Betörte az üveget, kipakolta a kesztyűtartót, lenyúlt 3 karamellás cukorkát és ennyi. Legközelebb inkább nyitva hagyom az autót, akkor legalább nem kell törnie-zúznia a semmiért.
Nekem körbe be van fóliázva a kocsi (szabálytalanul) de én is jártam már így, még az előzővel... csak az is fóliázva volt, és egyben maradt az üveg, nem tudtak benyúlni.
Szia!
Ha nem találsz jobbat, esetleg annyit tudok hogy Bodajkig elviszem holnap, ha valami ismerősöd aki Söréd, Csákberény felől megy Csornára, akkor tovább tudja vinni. Holnap 2 felé vagyok bent kocsival Szfváron, egy blokkot viszek gépműhelybe, ha kell elérsz.
Sziasztok ! Érdeklődnék nem jár e valaki mostanában a Győr Sopron megyei Csórna felé!Csomagot kellene elvinni! Nem kicsit de nem is hatalmasat!
Rachel ha jól emlékszem Komáromban dolgozol!? Az is jó lehet.
No, utánajártam a kazán kérdésnek. Kemence sajnos nincs, annyit tudok, hogy öntvénypálcával meghegesztjük, de az ugye csak átmeneti megoldásnak felelne meg. (Így hegesztettünk már szivattyú öntvényt, ott kb 0-60 fok volt a hőingadozás, az még bírja)
Remélem sikerül zöld ágra vergődni a Vaillanttal.
Öntöttvas kályhatag. Elrepedt. (Bár szerintem mindíg eresztett egy kicsit, de most belehúzott rendesen. ) Nem sürgős, mert most üzemel, a kicserélt tag csak pótdarab lenne. Alluról tüzet kap belülről vizet 2 baron. Melegszik, húl folyamatosan, 20~80 fok között. (Tehát feszültség már nem lehetett. ) Hirtelen ennyi.
Szia!
Beszéltem a sráccal, Arnoldnak hívják,
szürke Toyotája van, azt nem ígérte hogy még ma elmegy, de
valszeg' holnap vagy holnapután elszalad érte, ha megfelel!
Egyébként ott lakik ahogy beérsz Battyánba a híd előtt jobbra rögtön, nagyon jó srác
Nálunk a gyülekezeti zenekarban ő a gitáron, jómagam meg a dobos, így vele vasárnap ígyis-úgyis találkozunk Fehérváron, talán egyszerűbb ez.
Hálás köszönetem!
mit vittek?
Ha nem találsz jobbat, esetleg annyit tudok hogy Bodajkig elviszem holnap, ha valami ismerősöd aki Söréd, Csákberény felől megy Csornára, akkor tovább tudja vinni. Holnap 2 felé vagyok bent kocsival Szfváron, egy blokkot viszek gépműhelybe, ha kell elérsz.
Rachel ha jól emlékszem Komáromban dolgozol!? Az is jó lehet.
ez most 2 információ ám !
No, utánajártam a kazán kérdésnek. Kemence sajnos nincs, annyit tudok, hogy öntvénypálcával meghegesztjük, de az ugye csak átmeneti megoldásnak felelne meg. (Így hegesztettünk már szivattyú öntvényt, ott kb 0-60 fok volt a hőingadozás, az még bírja)
Remélem sikerül zöld ágra vergődni a Vaillanttal.
Amikor elhaladtunk a kadocsa úton, kb. 30perce, akkor trafiztak a rend éber őrei!
bocs....
link
Beszéltem a sráccal, Arnoldnak hívják,
szürke Toyotája van, azt nem ígérte hogy még ma elmegy, de
valszeg' holnap vagy holnapután elszalad érte, ha megfelel!
Egyébként ott lakik ahogy beérsz Battyánba a híd előtt jobbra rögtön, nagyon jó srác
Nálunk a gyülekezeti zenekarban ő a gitáron, jómagam meg a dobos, így vele vasárnap ígyis-úgyis találkozunk Fehérváron, talán egyszerűbb ez.
Hálás köszönetem!