Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szorongatod a féket JÉGEN slic gumival?
Pajti maradt még makókerék régről, a gyerek kerójáról. Ebben a hóhányó időben még jól jöhet!
Az tuti. Nem adok esélyt, hogy megint akkor essen szét amikor nem kéne. Jó is lesz szép is lesz Vagyis remélem tetszeni fog másoknak is
Ma nem bírtam magammal és felmelegítettem a motort egy kicsit, csak hogy nehogy ledermedjenek az alkatrészek álló mivoltukban.
Ha már berreg, csak elgurulok a sarokig, meg vissza (kb. 50m), csak hogy a gumi se totyakosodjon meg.
A saroktól csak 100-150m volt a másik sarok és egy kör a párhuzamos utcán, majd vissza senkinek sem árthat.
Ha már gurul a vas meg kéne nézni a guminyomást itt a benzinkúton, mert érdekesen viselkedik a hideg aszfalton. Nézzünk csak egy fékpróbát az új sinteres első betétekkel, HOPPÁBASZKIKICSÚSZOTTAZELEJEHOGYFOGOMMEGGYEREVISSZA, FÉKKIENGEDVISSZAKORMÁNYSEGGEISELINDULTMILESZEBBŐLMEGKAPASZKODOTTVÉG
RE, HÚÚÚÚWAZZZEEEEEDEMELEGVOLTAHIDEGASZFALT...
Haza gurultam és felpumpáltam a kerekeket lábpumpával.

Ergo, még hideg van ehez!
Estét!
Szervezgetnék egy kis túrát, szeretnék jobban részt venni a környék motoros életében.

Ha már tali...

Remélem megfelel. Bár a 30 napos időjárás előrejelzés nem kecsegtet semmi jóval, de én reménykedek.
Jó munkához idő kell az előrejelzést elnézve, nem mostanában lesz normális idő.
Jó kezekben van!
Ééés tényleg…
Én inkább annak örülnék, ha nem lenne bütykölnivaló. Már kezdem unni saját hülyeségeimet, nem bírok nyugton lenni, mindig találok valami kivetnivalót, amin lehetne még javítani vagy szépíteni.
Találka? Szervezz valamit, én semmi jónak nem vagyok elrontója.
Szerintem neked is gyarapodni fog a szókincsed pár cifrasággal. Kíváncsian várom az eredményt! Néha azért lőhetnél fel pár képet.
Ez így már jól hangzik!
Ma vittem el neki a villáim, hogy cserélje ki a simmeringeket, olajat...
Az én motorom meg mindig félkész állapotban :/ Októberben elkezdtem csinálni, vázfestés, futómű felújítás, újra fék elöl, hátsó féket babusgattam kicsit új tank lemezek. És még mindig nincs kész. Pedig lassan itt a jóidő...
De könnyen vagytok!
Az én vasam még a Pillernél van vezműlánc cserén..............
Herének igaza volt, a kis RF-en tényleg úszó fék van.
http://www.sportmotor.hu/hatte...
Jó nektek! Nekem még mindíg nem érkezett meg a csinálni valóm. Csak ígérgetnek.
Az én gépem + rendben van. Már tök szükségtelen dolgokra gyúrok. (Mondjuk a gumi pénz odalett ), meg a hőmérőket nézegetem... fázok nagyon.
Most hol lesz fehérvári motoros találka?
A helyzet siralmas, de nem reménytelen.
Az egyik blokk egysebis-automata, a másik kétsebis-manuális :)
Viszont az öntvény szinte ugyanaz, szóval elvileg megoldható az átépítés.

Nem kizárt, h hengert is kell fúrni...
Sziasztok!
Tudok Fehérváron, esetleg a közelben olyan helyet ahol hátsó papucsot vehetnék használtan az NSR 125-re?
Innen a motormatrica topikból George megcsinálja.
Pénteken este fél hatkor adtam oda neki, hétfőre kész.
Remélem addigra tényleg szép idő lesz és nem kell a nyúlra várni, idén jó későre esik Húsvét.

Dekorossal mizu?
nekem meg a nagy és én is erre várok, a március közepére.
"szólj"
már írni sem tudok, pedig nem is ittam.
Takker, nálad mi a szitu? Szólja ha elkészült a birigli, utána rendezhetünk egy Sachs találkozót.
Fel a fejjel, mindjárt itt a tavasz!

Különben is, itt a remek alakalom a motorok pátyolgatására, vagy éppen másnaposan nyomni az ágyat.
Nekem a pici motorom darabokban, örülök ha március közepére elkészül.
Akkor én megsem szólalok
olyan kihalt a topic.
kreszvizsgám megvan, tüdőgyuszim múlóban, vezetni meg majd csak márciusban kezdhetek
szar az élet