Ma nem bírtam magammal és felmelegítettem a motort egy kicsit, csak hogy nehogy ledermedjenek az alkatrészek álló mivoltukban.
Ha már berreg, csak elgurulok a sarokig, meg vissza (kb. 50m), csak hogy a gumi se totyakosodjon meg.
A saroktól csak 100-150m volt a másik sarok és egy kör a párhuzamos utcán, majd vissza senkinek sem árthat.
Ha már gurul a vas meg kéne nézni a guminyomást itt a benzinkúton, mert érdekesen viselkedik a hideg aszfalton. Nézzünk csak egy fékpróbát az új sinteres első betétekkel, HOPPÁBASZKIKICSÚSZOTTAZELEJEHOGYFOGOMMEGGYEREVISSZA, FÉKKIENGEDVISSZAKORMÁNYSEGGEISELINDULTMILESZEBBŐLMEGKAPASZKODOTTVÉG
RE, HÚÚÚÚWAZZZEEEEEDEMELEGVOLTAHIDEGASZFALT...
Haza gurultam és felpumpáltam a kerekeket lábpumpával.
Én inkább annak örülnék, ha nem lenne bütykölnivaló. Már kezdem unni saját hülyeségeimet, nem bírok nyugton lenni, mindig találok valami kivetnivalót, amin lehetne még javítani vagy szépíteni.
Találka? Szervezz valamit, én semmi jónak nem vagyok elrontója.
Az én motorom meg mindig félkész állapotban :/ Októberben elkezdtem csinálni, vázfestés, futómű felújítás, újra fék elöl, hátsó féket babusgattam kicsit új tank lemezek. És még mindig nincs kész. Pedig lassan itt a jóidő...
Jó nektek! Nekem még mindíg nem érkezett meg a csinálni valóm. Csak ígérgetnek.
Az én gépem + rendben van. Már tök szükségtelen dolgokra gyúrok. (Mondjuk a gumi pénz odalett ), meg a hőmérőket nézegetem... fázok nagyon.
Most hol lesz fehérvári motoros találka?
A helyzet siralmas, de nem reménytelen.
Az egyik blokk egysebis-automata, a másik kétsebis-manuális :)
Viszont az öntvény szinte ugyanaz, szóval elvileg megoldható az átépítés.
Különben is, itt a remek alakalom a motorok pátyolgatására, vagy éppen másnaposan nyomni az ágyat.
Nekem a pici motorom darabokban, örülök ha március közepére elkészül.
Pajti maradt még makókerék régről, a gyerek kerójáról. Ebben a hóhányó időben még jól jöhet!