Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiába no, a név kötelez, és a minőség az minőség ugye...
Amúgy amit itt írtam az fixáras. 9 eFt? kb. Licitben nem láttam.
Hozzájuk volt idáig szerencsém:
carsupplementhk
ilever2010
A 2 kar a szállítással volt ennyi. Pár embernek még fájt rá a foga, de a licitet én nyertem.
A szettről meg annyit, hogy nekem nagyon bevált. Ez már a második adag amit rendeltem, az előző kissé lehorzsolódott a perecnél, viszont mivel rövid volt így nem törött le, és lábon haza tudtam menni a motorral. Aki meg azt mondja ócska kínai fos, az még tuti nem fogott ilyet a kezében. Tudom miről beszélek mert előtte voltak Pazzo karok is a motoromon, tehát van összehasonlítási alapom márkás-drága vs. olcsó kínai között.

előző adag

Pazzo:
Hmmm... 19Ł+9Ł gomepls? vagy man_20072007?
Csak izgat a dolog. Egyszer ugyan már mutattad de kitöl is? (Kicsi kínai cucc...)
Én csak félre állítottam egyelőre a vasat, még nem bontottam meg, menetre kész. Akksi feltöltve, csak beledobom és indulok is.
Azért hozzáteszem, nem vagyok olyan eszement fanatikus, hogy fagyos esőben beguruljak ezért F.várra, de ha az idő kegyes lesz természetesen ott leszek. Igaz nem Miki ruhában.
Ezért nem szedtem még szét a gépet!
Most ez csak a szállítás volt? Ehh.. nem fogok most erre költeni. Kell a pénz gumira... na az olcsón nem megy.
Már nézegetem őket egy ideje, tetszik, de annyira nem hogy bevállaljam.
Ennyiért ajándék!
Nekem ezek a karok jöttek most 7.800-ért.
Na ehhez mit szólsz? ebayos! 25€+szállítás. JT 45z + DID VX + és gyári front sprocket. kb. ha 1000 km van benne. Natúrak még a felületek!
Boldog névnapot! (Hogy érezd a törődést!)
Hát remélem lesz én bevállalom a hős szerepet egyedül is elmegyek felvonulni ha kell csak motorozni lehessen .
De sztem bazi sokan leszünk ha az idő engedi.
András fogadd el tőlem ezt a névnapi üdvözletet!

Üdvözöllek! xD háhá
Amúgy pedig nagyon boldog névnapot kívánok! Ünneplőset, sárban hempergőset, felejtőset és ajándékosat!
Most lesz Miki gurulás, vagy mindenki elásta a gépét?
Boldog Névnapot Bandita!
pepéhez a fényezőhöz megy mostanában valaki? Van ott egy kawasaki 636 idom arról kellene pár kép hogyan is áll a fényezés!
Előre is köszönöm ha valaki véletlenül arra tévedne!
Szia! Maros hegyen a szilvamagban van egy ruhajavító varroda! Kérdezd meg ott is!
Bitinek üzenem megvan a karbi sor!Csak rohadtul hideg van a szerelgetéshez!
Iszak Tamás Székesfehérvár, Károly János u 13. (jobb oldalon, valami sárga tábla van az ajtó fölött) nyitvatartás: H-P: 10-18, Szo: 9-12
Akkor jó, már hogy minden oks!:D Jó lenne valamit kitalálni a mikulásoskodás ürügyén xD. Sajna tényleg el vok tűnve, de mindjárt tavasz! xD Remélem meg tudjuk oldani! Addig is légy jó mint mindig és vigyázz magadra! bye
Köszi Tutu, Takker!

Meglesem mindegyiket.

Szép napot!
Szia!
Decibelre pontosan nem tudom, de elég halk, alig van valami kis zümmögő hangja.
Gyári leírás:
* A friss hajnali pára érzése!
* Hideg és meleg üzemmód (választható)
* Ultrahangos hidegpárologtató ionizátorral
* Teljesítmény: 40 W
* Víztartály: 7 liter
* 60 m2 szobaméretig
Enyhíti a száraz levego által elõidézett felsõ léguti megbetegedések kellemetlen tüneteit és könnyíti a légzést
* A szûrõ kiszûri a vízben található ásványianyagokat, és nem engedi szétszóródni ezeket a részecskéket a levegõben
* Digitális vezérlésû, távirányítóval is mûködtethetõ
* Beépített páramérõvel és ionizátorral rendelkezik
* Párakibocsátás: 450gr/óra
* Kilenc fokozatban szabályozható párerõsség
* Csendes mûködésû
* Nagy hatékonyságú ionizálás, mely csökkenti a kellemetlen szagokat
* Automatikusan kikapcsol ha a tartályból kifogy a víz
* Méret: 26 x 30 x 38 cm
* Tömeg: 3,8 kg
Szia MrGo636!
Hóhelyzet reméljük javul vasárnapig....ha van facebook-od keress meg..Csapó Eszter ott fent van az esemény...napi infókkal fórummal...
olvadj....
szia,
mennyire hangos?
Budain mesz kifele, akkor a varkorut utan az elso utcaban (asszem Karoly Janos) van egy zsenialis szaki. Kifejezetten motoros ruhakkal is foglalkozik,jo es olcso. Nekem mindket dzsekimet o csinalta.
Gondoltam rákérdek. Valakinek hidegpárásító? Vettem, de nem használom. Gyereknek száraz szobába, vagy akárkinek.
Lényege hogy nem csinál hőt, de beállítod, kért százalékos
páratartalamat előállítja, maga szűri a csapvizet,
közben légtisztít, ha kell fűti is a hideg párás, és fűtött páraként
nyomja ki. Időzíthető, meg minden.

Alig használt, gyári Avair ULTRA3
Sok extrás, rá lehet googlizni.
Beépített páramérõvel és ionizátorral rendelkezik
Digitális vezérlésû, távirányítóval is mûködtethetõ, adok is hozzá.

Féláron, 9500 pénzért odaadom ha kell valakinek, még mielőtt vateráznám.
Fehérvári átvétel hétvégenként, vagy Bodajk.