Normális? Látom Jocókával befizettetek egy iszappakolásra. Ilyenkor hazaértek, és magatokat is veretitek a sterimoggal? Azt amúgy mi a kóchengeres csöcs van, rég láttalak. Most hogy már nincs kawád, már büdösek a speedesek mi?
ilyen belvizes területeket most a sárszentmihályi "halastavak" között -sárkeszi környékén találsz, de én inkább a csóri lőtér környezetét ajánlom, az azért üdítőbb, mint a motorvonszolás :)
maps.google.hu n műhold nézetben átláthatóak az utak mert világosak
Van nekem egy barátom, akivel motorvétel előtt beszélgettünk a költségekről (is). Mondottam neki, hogy ez egy olyan szerelem, ami elég költséges tud lenni, mert az ember mindig szebbet, jobbat akar a "kedvesének"... Nem értette, hogy egy szép és jó motorra mit lehet mindig költeni...
-"kékre akarom festetni a hátulját"-
Nna, asszem kezdi érteni, érezni a lényeget...
De ez nem baj, így van jól... Örülök, hogy köztünk vagy, Barátom!
Jóóóó reggelt T.Mndenki!
A fránya utazgatások miatt kimaradok minden jóból...
Benevezhetek még a farok(idom) szépségversenyre?
Az első 10-be talán beleférek...
Ja persze csúnya sem lesz,csak még csiszolni kell!Azért van ám ezzel játék mire elkészül!
Aztán,ha minden jól megy tavaszig az én gixxer-em is kap egy fullos karbon borítást!
hehe, ott en is voltam, sloughba kellett NI numberdumalast vegrehajtanom, tysonfordon keresztul kell odavonatolni ...
vicces itt a szitu, vonattal durvan jol lehet utazni, 1hetig szervizben volt a kocsi ergo bringa+vonat, ocsem, ezek itt tudnak valamit a vasuton :-D
szombaton tesztelve lett a drz FEJidom vízelterelő képessége pár kilóméteren keresztül, kiderült hogy kétéltü...
eme jeles esemény emlékére álljon itt 3 életkép
maps.google.hu n műhold nézetben átláthatóak az utak mert világosak
Jóvannnnna!
(éétem én, hogy moto, de mitő berree...?!)
Eszedbe jutottam?...
Néha böffenthetnél vmit skype-on is...
Szögeltesd már meg vkivel azt a nyomorult pc-t...
-"kékre akarom festetni a hátulját"-
Nna, asszem kezdi érteni, érezni a lényeget...
De ez nem baj, így van jól... Örülök, hogy köztünk vagy, Barátom!
A fránya utazgatások miatt kimaradok minden jóból...
Benevezhetek még a farok(idom) szépségversenyre?
Az első 10-be talán beleférek...
Aztán,ha minden jól megy tavaszig az én gixxer-em is kap egy fullos karbon borítást!
vicces itt a szitu, vonattal durvan jol lehet utazni, 1hetig szervizben volt a kocsi ergo bringa+vonat, ocsem, ezek itt tudnak valamit a vasuton :-D
kipróbálnám
eme jeles esemény emlékére álljon itt 3 életkép
Na pá mindenki!
Na, most én jobbra el...
(megy a TV-ben az Ocean's thirteen)
További kellemetes fülledt erotikázást nektek!
Bye
Istennő vagy, amiért ilyen jól döntöttél.
Berber, attól még a két dolog nem zárja ki egymást!
Ti akartátok!