Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már 3-an vagyunk, pedig nagyon ajánlgatta
nem néztem az órámat amikor elindultam, azt hittem van vagy du2, azt mint kiderült 5 volt
vigyázz magadra... annyit nem ér
rossz aki rosszra gondol
jelentem én nem láttam semmit
Mindegyőtök ugyanannyit látott a szóban forgó darabból!
Én spec a hátsó idomról beszélek, amit kékre tervezek festetni...
Szégyelje magát, aki másra gondolt!
(Nem is Ti lennétek, ha...)
Gyerekek ekkora baromságot nem csinálok többet.

Most értem haza a terepről, (szfvár-csala-sukoró-pátka majdnem gánt és vissza sukoró felé) a sötétben botorkálás elég gáz volt a vízmosások között.
khmmm Én nem mondhatok véleményt úgy róla mint Berber a tiedről mert még nem láttam De ha Berber mondja bizti úgy van
Tegezhetsz is! Monnnyuk jobban szeretem ezt csajoktól hallani, mint tőled!
Szerintem sokkal jobb
Bírom azt a hegyes, felálló farkincáját! Akkor is ha kék!
Nem nézne ki jobban a vasam így, kék seggel?
Téma váltás akkor dobjatok fel valami témát mert szétúnom magam
Dee most miért? Nem is
Nadap-Lóberény között én is csak 100-al tudok menni. Viszont a táj gyönyörű!
Délután mi is gurultunk egyet Bandy barátommal (postás75), RC - Pákozd - Sukoró - Velence - Nadap - Lóberény - Pátka - Szfvár útvonalon.
Kellemes kis nap volt, lehetett volna hosszabb is.
Legközelebb majd Sárszentmihály - Ősi - Litér - oszt vissza útvonalon kellene. Arra talán jobb az út minősége, mert Nadap és Lóberény közt eléggé elszomorító volt. De... gurulásnak gurulás volt!

Na, Berber és Rachel itt van újra, akkor ismét érdekesebb lesz a fórum, mint egy erotikus film...
Épp az MSN kapcsolaton küzdöttem, hogy ne a topicot offoljuk!
Szal semmi reakció a decemberre Na jó, akkor megyek, keresek is más pasit akinek van kandallója
Köszönöm szépen
Tehetek én erről? Gondolom otthon gurulnak a röhögéstől. Ha nem így lenne már beszóltak volna! Persze ez még nincs lezárva, még megkaphatjuk
Szia szép nagy halucit fogtál ügyes
Berber szégyeld magad Tegnap óta nem mernek ide írni a többiek
Hmmmmmm......... Akkor majd decemberben visszatérünk erre a kihez bújak dologhoz