Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most megnyugtattál
Ráérek közben is du. Nem kell annyit várni! Majd nem mászok falra ha jössz és lesz cufla bőven. Azt szerelünk kulcs a kézben. Vagy kéz a kézben? Vagy más a kézben? Nem! Más a másban!
No én még egyben vagyok, nem sok mindent kell állítani rajtam, megy az Magától kedvesem!
Kemény fickó vagy te, bírod Majd 2 hét múlva leszek csak hétvégén szabados Addig gyűjtsd az erőd
őőőőő, miért motoról volt szó? Én azt hittem rólad
Végig motorszerelésről volt szó nem? Az meg fórum téma...
Az tény hogy bárkinek ledumálod a képes oldalát! Na majd a kezedbe adom a dugókulcs készletem azt elgondolkozhatsz, hogy mit kezdesz vele! De hogy nálam kitanulod a szerelő szakmát az fix! (ha bírom agyilag a ziccereidet! )
Na csók babám Holnap este 19-től vagyok megint
Ez nagyon ciki, mi töltjük ki az egész fórumot
Tudod babám, hogy Imádlak de azt is, hogy egy talpraesett csaje vagyok 6 éve dolgozom pasik között Mielőtt valaki félreértelmezné: nem nem úgy... Nehézgépkezelő a szakmám és abban is dolgozom
Állok elébe! Azt a nagyszájúját!
Felülni mögéd: soha Eléd: soha Rád: háááát....
ÁÁÁÁ na látod ez a baj veletek férfiakkal , mindig csak beszélni.... Én, tehozzád, ezek után már el sem merek oda menni Kis szatír
Fel se mersz mögém ülni! Akkor meg mit keresnél előttem? Méghogy rozsdás! Erröl tudnának mesélni...
Nagyszájú! Jössz Te még az én uccámba! Akkor majd megbeszéljük, mit hogyan jó csinálni!
Na, majd egyszer kipróbálom, megnézem mit tudsz, hátha berozsdásodtál már De most megyek aludni mielőtt még valami szépet álmodnék
ááá, nem mindig jó ám száguldozni, sőt, bizonyos esetekben....
Igen, pontosan, Slough felett pár mérfölddel.
Bracknellben a Grange Hotel night portere, aztán karbantartója voltam 9 hónapig. Aztán egy szerencsés pályázat folytán diplomata sofőr lettem a Kuwaiti uralkodó család privát szolgálatában.
Fantasztikus munka volt, de felettébb szigorú (érdekes-) kötöttségekkel. Pont mire megszeretett az egész család, haza kellett jönnöm a kislányom születése miatt és így már véglegesre kellett terveznem a hazalátogatást. Tavaly nyáron költöztem haza. De még visszamegyek egyszer látogatóba, az tuti! Nekem qvára bejön Anglia, imádom.
Ki tudja mit hoz még a jövő...
Hááááát.. ja! Na én aztán tényleg régen keringőztem! Inkább a hegyen-völgyön keresztül száguldozás!
őőőőő, ez most felkérés egy keringőre? Már régen táncoltam ám
Álmomban Transalp voltam.... Mentem hegyen völgyön...
Erre csak egy megoldás létezik. Ki kell próbálni. Rá kell ülni azt megjáratni mint a Singer varrógépet. Aztán 100 év múlva megmonghatod a tutit!
vagy holnap délután ki megy ki?
kutya szépség verseny nincs?benevezném:)
a motorom mint én is kicsit le van amortizálva
Köszikösziköszi!
ki van kint Rc-be?