Ráérek közben is du. Nem kell annyit várni! Majd nem mászok falra ha jössz és lesz cufla bőven. Azt szerelünk kulcs a kézben. Vagy kéz a kézben? Vagy más a kézben? Nem! Más a másban!
Az tény hogy bárkinek ledumálod a képes oldalát! Na majd a kezedbe adom a dugókulcs készletem azt elgondolkozhatsz, hogy mit kezdesz vele! De hogy nálam kitanulod a szerelő szakmát az fix! (ha bírom agyilag a ziccereidet! )
Tudod babám, hogy Imádlak de azt is, hogy egy talpraesett csaje vagyok 6 éve dolgozom pasik között Mielőtt valaki félreértelmezné: nem nem úgy... Nehézgépkezelő a szakmám és abban is dolgozom
Igen, pontosan, Slough felett pár mérfölddel.
Bracknellben a Grange Hotel night portere, aztán karbantartója voltam 9 hónapig. Aztán egy szerencsés pályázat folytán diplomata sofőr lettem a Kuwaiti uralkodó család privát szolgálatában.
Fantasztikus munka volt, de felettébb szigorú (érdekes-) kötöttségekkel. Pont mire megszeretett az egész család, haza kellett jönnöm a kislányom születése miatt és így már véglegesre kellett terveznem a hazalátogatást. Tavaly nyáron költöztem haza. De még visszamegyek egyszer látogatóba, az tuti! Nekem qvára bejön Anglia, imádom.
Ki tudja mit hoz még a jövő...
Bracknellben a Grange Hotel night portere, aztán karbantartója voltam 9 hónapig. Aztán egy szerencsés pályázat folytán diplomata sofőr lettem a Kuwaiti uralkodó család privát szolgálatában.
Fantasztikus munka volt, de felettébb szigorú (érdekes-) kötöttségekkel. Pont mire megszeretett az egész család, haza kellett jönnöm a kislányom születése miatt és így már véglegesre kellett terveznem a hazalátogatást. Tavaly nyáron költöztem haza. De még visszamegyek egyszer látogatóba, az tuti! Nekem qvára bejön Anglia, imádom.
Ki tudja mit hoz még a jövő...
kutya szépség verseny nincs?benevezném:)
a motorom mint én is kicsit le van amortizálva