Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem szerelmes lettem
hát én addig gürizek míg meg nem lesz, ha kell fél évig zsíros kenyéren élek majd jövő májusban legkésőbb egy ilyen mellett szeretnék ébredni Kinek kell pasi ha egy ilyen mocija van...
Gyönyörű, de mostanában nem lesz ennyi pénzem, igazából amire van azok kb 94 es évjáratúak
de ez is gyönyörű
tőlem ok, csak juttasson el odáig valaki
most nemvan vonóhorgos kocsim
szép de a gazdája se kutya
Ja látom, motorszépségverseny van.... mutatok én is:
Tebnap mentem, ma mentem, holnap menni fogok.
Szóval csak a ragozásoddal van a baj!
Hát mostanában csak nézegetjük egymást, nem nagyon volt lehetőségem menni vele, mer vagy nem értem rá, vagy esett az a szar

idén még egy rövid gurulás a mecsekbe jővő héten aztán kb ennyi, megyünk téli álmot alunni. Tavasszal nagygenerál és megse állunk jövő szeptemberig. Talán akkor megmerem kérdezni megisszuk e a pertlit, addig csak ésszel ( )

kb egyébként amióta megnyílt a részkafé mondogatom, hogy kimegyek, mosmá bekéne tartani, esetleg ott tarthatnánk egy eszmecserét, vagy bárhol máshol jövő héten szerda,csüt, préntek du. szabad vagyok...
Amúgy barátok vagytok már őbálnaságával vagy még csak haverkodtok? Mik a tapasztalatok? Egyszer már megnézném élőben.
Itt vagyok, beléptem skype...
Hoppá. Találtam rajta egyenes vonalat
A váznyúlvány hátsó része és a faridom találkozásánál.
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem!Székesfehérvár és környéke !
Honda CX500c alkatrészek eladók! Képek az adatlapomon!
A maga idejében még ez volt a megtestesült Sci-Fi Főleg a GPZ1000RX (ZX-10) Meg a C 1,1-es ZZR amiket simán Enterprise űrhajónak becéztek. Nekem tetszik nagyon az 1400 is a farát kivéve. Olyan, mintha a blokk hátsó végénél elfogyott volna az ötlet vagy elhunyt volna a designer és hirtelen csak erre a vészmegoldásra futotta. Bár amikor kipróbálhattam végre a nagybelű királykisasszonyt az érdekelt a legkevésbé, hogy milyen a fara. A következő gépem vagy az lesz vagy meglátjuk milyenre sikerül a Z1000SX. Rossz nem lehet, 1 köbcentivel még nagyobb is a bele, mint a mieinknek. Jófajta hazudós ezres Csak ez épp a trenddel ellentétben letagad 53 ccm-t.
Szebb is mint bármelyik mai...

és még lottó sem kell hozzá
Végre magukra találtak ez elmúlt pár év esztétikai fertőjéből és én is szeretem ha az élek adják ki a formát. - mondom én aki szélcsatornában tervezett motoron ül amin akkor van él ha viszek magammal bicskát
Skype?
Hát, asszittem, hogy megy úgy, ahogy beszéltük...
De így tényleg semmi értelme...
Szeva Bandy. 6-án rutin, utána meg lelépek tőlük és kérem magam SZfvárra, mert qva messze van Érd feljárogatni.
Ha egyben lesz a vas Vasárnap, mehetünk. Maj' úgy csinálom, hogy egyben legyen.
Hello mindenki!
Bryan, ne játssz a tűzzel...
Miko' lesz már papir?
asárnap, ha jó idő lesz, elnézük vmerre egy rövidet?
Szombaton szüret van, nem érek rája... Meg nem leszek vezetésképes állapotban sem, sztem...
Az új 10-es eléggé megosztja a közvéleményt, hozzátenném, nekem is tetszik.
Jaj ezt be akartam linkelni én is.

Eddig a Z - ket kivéve nem tetszettek a kawák, de amit 2010 - ben elkezdtek művelni, az valami hihetetlen. Vonalzóval rajzolt ívek, sehol egy görbe vonal kibebaszottul gyönyörű motorokat alkotnak. Megkockáztatom, hogy a japánok közül jelenleg ők csinálják a legszebb gépeket.
Itt a következő motorom...
(ha nyerek a lottón, vagy 5 év múlva, akkor talán már megfizethető lesz )

Z1000SX (2011)
Ha arra gurultok amerre nincs kifejezetten police veszély, akkor rám is számíthattok egy rövid gurulásra. (Ha addigra megjön az új légszűrő végre!)