Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

27eFt volt a pár rugó a meg a szimmeringek, meg 1500 vagy 2e a liter 15W olaj. A hátuljához nem nyúltam, az hibátlan. Túlkeményíteni nem érdemes mert akkor egy morzsán is elpattog a kanyarban ráadásul nem valami versenytechnika úgyhogy az előfeszítéssel magasságot is állítasz. Nekem még annyi történés volt, hogy le lett engedve az eleje tökig (nem a gumi ), így kicsit idegesebb egyenesben de szinte magától fordul (persze régi önmagához képest, 160 kilós 600-asokhoz ne hasonlítsuk, ahhoz képest még mindig konditerem)
segítek... ( előzmény )
Ötsém ezt a flémet .

Macsek majd monnyá valami okosat a kérdéseimre, különben...
Látom az anonimitás útjára léptél, hová tűnt az adatlapod? Te kis rejtőzködő.
Alapvető probléma, hogy a számítógép mögül sok embernek van nagy arca, de ha személyes találkozásra kerül sor, meg se mer nyikkanni, nem hogy felvállalná a véleményét. A „hangnem” megint más tészta, ha hozzám normálisan szólnak, akkor én is úgy reagálok, ha beszólnak, akkor felveszem a kesztyűt. Nagyon sok jó tanácsot és segítséget kaptam a fórumon, sok embert személyesen is megismertem, barátokat/haverokat szereztem és egy kezemen meg tudnám számolni hányszor kötöttek belém 2005 óta (akkor regeltem az oldalra), tehát mondhatom, hogy nem vagyok balhés, kötekedő netharcos. Akinek problémája van annak érdemes kicsit magába néznie, ha sokan cinkelik annak valószínűleg megvan az oka. Nem kell befordulni és nem kell eljátszani a mártír szerepét.
Végül pedig: ha valakinek, akárkinek, bárkinek gondja van velem akkor tegye már meg azt az aprócska szívességet, hogy a szemembe mondja és nem a hátam mögött susmorog.

Ja! Még valami…nekem hulla mindegy kinek milyen/mekkora motorja van, egyszerűen venni kell a poént…ennyi…

Irány a gálya…
Akkor klikkolj át a Győr és környéke óvodai körbe, aztán ott is megfájdul a fejed. Néha felüdülés ezt a topicot olvasni.
majd hozzászoksz
ideklikkoltam...és befájdult a fejem
Áhhh Orvil bácsi! Rég láttalak errefelé. Sikerült hozzászokni a kint időjáráshoz? Mi újság veled?
Tudod, az a probléma az egészben, hogy mikor az ember téved valamiben, akkor nem rávezetik, hogy miben és hol tévedt, hanem szinte körberöhögik. Persze pont ők azok, akiknek legrosszabbul esik, mikor olyan témában mondanak hülyeséget, amiben más jobban benne van és közlik, hogy mi a tényállás. Ez ilyen. Mindig fenemód okos tud lenni valaki. Ez itten a probléma. Szerintük van az ő - minden esetben helyes - és a többi ember véleménye. Akinek más a véleménye valamiről, az már egyből hibás. Látod, ez ilyen. Fura mód, akikkel együtt motorozom, azokkal minden ilyesmit meg lehet beszélni normálisan.
Talán nem is az elfogultsággal van probléma, hanem azzal, hogy ez a tipikus buta-magyar mentalitás van mindenki fejében. Ez a nehogymár a másiknak jó legyen, nehogy már a másiknak igaza legyen. Már megszoktam.
Egyébként lehet, hogy te többet értesz a motorokhoz, mint sokan itt a fórumon. Sose lehet tudni.
Azért ez az ócska karikalámpa izzó lyukat vájt a szívemen.

Így kora reggel mosolyt csaltak komor orcámra az utóbbi 2 oldal kommentjei.
Én báuxitból kérném.
ez de jol jott ejszakasban, mennyi igazi barom van, csirkeallattal az elen, istenem, ezek a virtualis autotulajdonosok ...
pont mint az oviban, az en apukam erosebb a tiednel - 20 ev kihagyas - a veyron lenyomja a busat ... van pofaja az £1millas autonak lenyomni a 2milllio huffos motort, micsoda vilag ...
Ja
Cső
Á, beleolvastam de az már sok. Kábé annyi köze van a hozzászólásoknak a hírhez, mint az ominózus másiknál...

Na, zuhany és alvás.
Látod nekem könnyebb dolgom van mert nem is érdekel.
nem is értem miért nem szeretnek téged? vajon miért....
Jóéjt!
Aki még szeretne röhögni olvasgasson itt: http://totalbike.hu/hirek/2010/09/29/ketszaz_loeros_lesz_az_uj_kawasaki
/

Mennyi hülye van?!
Pedig nem mondtam én semmi rosszat...

Aludj te is, vagy menj pecázni. Aranyhalra milyen csali kell? - bár én simán ki szoktam enni az akváriumból

Múltkor is:
- Ha vissza dobsz kívánhatsz hármat
- Oké, te akartad: halászlékocka, tűz, kanál

Jóéjt!
elijesztetted őket, csúnya kisfiú Most unatkozhatom át az egész éjjelt
Mindenki menekül? pedig most hoztam még egy adag pattogatott kukoricát.
Az végig egykeró lenne mert kicsit eltolódna a súlypont...
jóccaka mindenkinek. Megyek, mert holnap meó van, kelhetek megint tök korán... 9 körül...
jó éjt neked is