Nekem detto ugyanilyeneket raktak fel a GSR-re a Blackmoto-s srácok nemrég. Azt mondták, hogy intenzív pályázásra már nem annyira alkalmas, de utcára több mint elég. Valóban harapósabb lett a fék, mint előtte, úgyhogy szerintem jó választás, nekem eddig bevált.
Kakucsra legegyszerűbben pályamentesen: 7-es főút - M0 - 5-ös főút. Dabasnál balra fordulsz, majd Újhartyánnál megint balra. Kilencven pár km. Ha még rövidíteni akarsz, akkor lejössz az M0-ról Dunaharasztinál, 51-es átkötőn elmész Alsónémediig, ott meg már az 5-ösön is vagy.
Ja hát autópályán persze hogy gyorsabb, én Adony felé néztem az utat, hogy ne kelljen még külön matricát is venni. Rohadt Széphő most küldte ki a fűtés elszámoló számlát, és nemhogy visszakapunk, de még rá kell fizetnünk, mit tippeltek mennyit? ... 59.478.- Ft-ot egész pontosan! Na mindegy, szóval ez most nagyon nem hiányzott, így kénytelen vagyok spórolni ahol csak tudok...
Akkor mindenki autópályán megy? Kettőtökön kívül még valaki esetleg?
Sziasztok van valakinek tapasztalata Ferodo szinterekkel kapcsolatban? K2re lenne a boli ár felé ért de soha nem használtam még ilyeneket jó lenne ha valaki tudna róluk mondani valamit.
Ne rinyálj, nekem fehérvár még plusz 60 km
Amúgy a múltkor két, két és fél óra alatt simán ott voltunk, pedig nem siettünk...
Viszont annál hasznosabb volt Bár, itt a topik fele rendszeresen jár oda ahogy néztem
Bakker ha nem lenne ilyen messze, nem is lenne kérdés... A Google Maps szerint Fehérvárról 92 km és majdnem 2 óra az út csak oda! Mindenki "két keréken" menne, vagy béreltek utánfutót?
Mi lábon megyünk jobb híján pedig amikor nem csak 30 kört enged az időjárás akkor szívesebben mennék én is hazafelé klímás kocsival, dobozolt vagy futóra tett vasakkal.
HELLÓ!
láttam, hogy szoktatok a közelből páran kakucsra járni, ezügyben érdeklődnék, hogy lábon/ utánfutóval mentek-e mikor és menni időre szoktatok járni, illetve csatlakoz6na hozzátok egy Mz-s?
üdv
Akkor mindenki autópályán megy? Kettőtökön kívül még valaki esetleg?
Erősen gondolkodom a dolgon!
Amúgy a múltkor két, két és fél óra alatt simán ott voltunk, pedig nem siettünk...
Viszont annál hasznosabb volt Bár, itt a topik fele rendszeresen jár oda ahogy néztem
Mond emberednek adjon életjelet magárol kellene a Firka a mocim oldalára!
kezdő motoros nap
Ha mentek legközelebb társulnék:)
Na ilyen szép motorokat jöttem nézni.
Tessék kérem kattintgatni!
láttam, hogy szoktatok a közelből páran kakucsra járni, ezügyben érdeklődnék, hogy lábon/ utánfutóval mentek-e mikor és menni időre szoktatok járni, illetve csatlakoz6na hozzátok egy Mz-s?
üdv