Lerágta az idő vasfoga. Amúgy az a baj, hogy magas vagyok, minden autóban elérem a tetőkárpitot (Kivéve 280-as Ikarus - mert abban nincs tetőkárpit) és kikopott. Na, gyártom a képeket.
ez a kép mindent elmond, te továbbra is jól nézel ki a motoron is, és jól motorozol, aztán alaposan kikerülöd a pocsolyát is, így nem lesz sáros a pacsker. Szal érdekes lehetett így.... . Nem papírkutyás gurulás volt akkor.
Nem laksz te olyan messze Fehérvártól! Ha itt esik, ott is előbb utóbb fog:). Csopperrel sem lesz ám jó esőben gurulni! Csak h tudd:). Krómizéket lehet ám pucolgatni
UBR 906 (vagy 609?) túra-sport ha olvassa szégyellje magát..
Ma reggel 8-fél9 körül rádiótelepről befelé majdnem letolt az útról a kék endurommal a kocsik jobbról előzgetése közben...
Nem az a bajom, hogy 70-el megyünk 50-es táblánál, hanem az hogy nem ésszel...
Jóóóóó reggelt Fehérvár!
Mi volt szombat este az RC-ben? Vittem egy Pesti havert, terjeszteni a cég jóhírét.Beharangoztam neki a szombat esti mulatozást, partit, erre sehol senki.. Csak egy kerékpárját 45 fokban támasztó emberke szívogatta a sörét... Namegpersze a nagyon kedves személyzet.. (zárás előtt kettő perccel, igazán örülhetett nekünk...)
Na de sebaj. Majd legközelebb...
MATSKA bácsi! Hálásan köszönöm a közreműködést, majd elszállítom a romot, bár ha van vevő, Ricsi eladhatja...
A beígért 2 sörtöt kb.2 hét múlva tudom prezentálni, mert most 7végén nem megyek haza, motorral jöttem ki, kicsinykét felfedezem a környező szerpentineket.. Jövő 7végén meg Pécsre megyünk egy haverhoz, vasárnap este meg Hring. De utána lenézek a Race-be és törlesztem a saram...
Kellemetes napot mindenkinek!
Hogy rohadna meg Gobbi Hilda!
Na mi a helyzet a városban? Jetskivel menjek, vagy motorral?
És egy darabig így is marad. Ömlik az eső.
Ma reggel 8-fél9 körül rádiótelepről befelé majdnem letolt az útról a kék endurommal a kocsik jobbról előzgetése közben...
Nem az a bajom, hogy 70-el megyünk 50-es táblánál, hanem az hogy nem ésszel...
Mi volt szombat este az RC-ben? Vittem egy Pesti havert, terjeszteni a cég jóhírét.Beharangoztam neki a szombat esti mulatozást, partit, erre sehol senki.. Csak egy kerékpárját 45 fokban támasztó emberke szívogatta a sörét... Namegpersze a nagyon kedves személyzet.. (zárás előtt kettő perccel, igazán örülhetett nekünk...)
Na de sebaj. Majd legközelebb...
MATSKA bácsi! Hálásan köszönöm a közreműködést, majd elszállítom a romot, bár ha van vevő, Ricsi eladhatja...
A beígért 2 sörtöt kb.2 hét múlva tudom prezentálni, mert most 7végén nem megyek haza, motorral jöttem ki, kicsinykét felfedezem a környező szerpentineket.. Jövő 7végén meg Pécsre megyünk egy haverhoz, vasárnap este meg Hring. De utána lenézek a Race-be és törlesztem a saram...
Kellemetes napot mindenkinek!