Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva &ras!

Sajnos nem tudok menni, a család közbeszólt!

Neked jó szórakozást holnapra!
Társulnék az előttem szólókhoz!Boldog szülinapot!
na felére csökkent a motorparkom
elvitték a DT-t Gábortól, aki egy mágus, ezt itt nagyközönség előtt kijelentem
Helo. Szerinted holnap Kakucson a profi fotós ellenére be lehet menni a pályára fényképezni? Mi ketten megyünk futóval, én csak fényképezni.
Jössz holnap?
Dobj egy számot aztán összefutunk valahol f.váron.
Krav maga? Jó is az
Isten éltessen Tutu:)
Megpróbáltad és ez a lényeg! Nem véletlenül vagy a legeslegjobb barátom!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Boldog szülinapot!
Nekem így is ez a nap képe..
A bikepics nap képe nem jött ugyan össze de akkor itt egybegyűltekkel megosztom a képet nagyban:

Boldog Születésnapot Dia!

ui: visszavettem a pirosból
Halló mindenki!
Tervez valaki kiruccanást a 29-ei Hungaroringi esti motorozásra, esetleg szept 4-5-én a Pancsiringes 7végére? Ketten, vagy hárman vagyunk, de még nem döntöttük el, melyikre megyünk.
Ha jönne innen is vki, mehetnénk 1ütt...
Üdv mindenkinek!
És énis Boldogat neki!
Én is csatlakozom!
Csatlakozom! Boldog szülinapot!
Kösz Krisz!
Köszönöm!
Én akkor nem megyek ha vihar van. A fene sem gondolta hogy hurrikán is lesz itt...
Mehetünk együtt, 7 - 6 - M6 - M0 - 5 a tervezett útvonal, pályamatricáért nem akarok még pluszban kiadni.
Bérelni fogok egy garázst a Ligetsor buszforduló környékén a tónál, betársulhatna valaki! Fejenként max 5000 környékén gondoltam, már van is pár ajánlat.

Szóval garázstársat keresek, ne kíméljetek! :)
ha jól látom a jobb oldali valami 125/250 honda hátsó betéte lehet talán? Én hasonlót használok a husqvarnámban, hátul, nemrég vettem, eddig nem volt vele gondom.
Akkor Jó motorozást!Majd ha nem esik az eső!
ahham, tudom milyen kell, remélem lesz is! Am nem, igen! De most lelépek, estébb leszek, lehet lesz motorozás is, csak ez a kurva eső monnyon le!
Na mi van nem melózol? Egyébként meg mondtam milyen szín kell?
Diának nagyon nagyon Boldog Születésnapot kívánok!