Sziasztok!
Már rég írtam ide, de naponta olvaslak titeket.
50-es supermoto-m van, és szoktam vele országúton is menni. Nagyjából 50 km-es távokra. Ezért azon gondolkodom, hogy az esedékes lánc-lánckerék szett csere alkalmával az első 12-es fogszámú fogaskereket lecserélném 13-asra. Azt számoltam, hogy amelyik fordulatszámon most 70-et megy, ott 75.8-at menne, nem kéne annyit pörögnie. A motor végsebessége kb 87-88 km (főfúvóka csere után: vargesmotor-nál állították be, először ideges lettem rájuk, mert bazidrágák voltak és szar, harmatgyenge lett a motor, felhúztam magam, hogy hogy adhatták így ki a kezükből. Na, de visszavittem és a főfúvókát felfúrta 88-ra 80-ról, és most azért jobb..) Eddig 92-93 volt a végsebessége.
Érdemes nagyobb fogszámú kereket beletenni? Városban nagyon meg fogja érezni? Köszi!
hehe, spanom R1en csinalt neki specko tartot bukogombara, kurva jol nez ki, bar az kis kezikamera. komaromi motorostalin valaki kilopta belole a memoriakartyat :-D
Ha valakit érdekel, eladó az alább említett DT, asszem muszály valami
rendes rendszámos motorra váltanom, nem bírom ezt a tempót
a gyereknek meg még vagy 2 évig nem ér le róla a lába
Hirtelen ötlettől vezérlelve holnap délután mennénk egy Balaton kört a Fvár-Polgárdi-Balatonalmádi-Keszthely-Balatonlelle-Siófok-Fvár útvonalon. Ez körülbelül 300 km, amit dél körül tudnánk kezdeni Fvárról. Figyletem az időjárás jelentést is, állítólag nem fog esni, de ugye ki tudja...Hívtam pár ismerőst, de pontosat még senki sem tudott mondani. A tempó nem versenytempó, egy kényelmes kis gurulás a cél. Ha van kedvetek, gyertek:) Jelentkezni itt a fórumon, vagy írjatok privát üzenetet.
Nem mondod hogy sétálóra se engedtek ki! Szegénykém! Sok van még hátra amíg harmadolják?
Wau-wau!
Nem mentetek ti át tengelyig érő vízátfolyáson, és nem szerpentineztetek 10m-es ködben. Ma néztem meg néhány megmaradt erdélyi videót, hát nem semmi.. Lehet összeaprítom a jobb pillanatokat!
Nekünk Tárnok-Marton között jött az igazi monszun, hömpölygött a víz az úton, csorogtunk a majdnem álló autók között, én gyakorlatilag kamikaze módban fék nélkül. (ha kihűl az öntöttvas tárcsa akkor kell egy jó fél másodperc mire fogni kezd, az meg igen sok tud lenni)
Odafelé mi is megálltunk az M3-as kivezetőn lévő Shell kútnál, hazafelé meg cikáztunk az M7-esen 30-al döcögő autók között, akkor nem kicsit szakadt. Lassan indulok motort mosni, úgy néz ki szegény, mint akit lehánytak.
Akkor nektek is kalandosra sikeredett. A lényeg, hogy egyben, otthon…
Jó hát…legalább motoroztunk sajnos a pályázás elmaradt. Eső ide vagy oda, jó volt végre kimozdulni mert mostanában melóba járáson kívül nem ültem motoron.
Már rég írtam ide, de naponta olvaslak titeket.
50-es supermoto-m van, és szoktam vele országúton is menni. Nagyjából 50 km-es távokra. Ezért azon gondolkodom, hogy az esedékes lánc-lánckerék szett csere alkalmával az első 12-es fogszámú fogaskereket lecserélném 13-asra. Azt számoltam, hogy amelyik fordulatszámon most 70-et megy, ott 75.8-at menne, nem kéne annyit pörögnie. A motor végsebessége kb 87-88 km (főfúvóka csere után: vargesmotor-nál állították be, először ideges lettem rájuk, mert bazidrágák voltak és szar, harmatgyenge lett a motor, felhúztam magam, hogy hogy adhatták így ki a kezükből. Na, de visszavittem és a főfúvókát felfúrta 88-ra 80-ról, és most azért jobb..) Eddig 92-93 volt a végsebessége.
Érdemes nagyobb fogszámú kereket beletenni? Városban nagyon meg fogja érezni? Köszi!
meregzsakk