0 óra 0 perckor léptünk be a lakásba 20:30kor indultunk kb pestről
az hogy szarrá áztunk nem érzékelteti eléggé hogy néztünk ki, esőruha nélkül ugyebár . De jó fejek az omv kutasok, monták aludhatunk a náluk ( bízva abban hogy eláll dekkoltunk picit pesti kivezetőn, majd a váli völgynél )
ma annyira hiperaktív voltam köszönhetően ennek a gyönyörű időnek...
kezdésnek kicseréltem a huky-n a láncot meg a fogaskerekeket, meg az olajat, kuplungot is megjavítottam. pöpec lett, már ki lehet venni üresbe járó motornál álló helyben
folytatásként kidobtam a blokkot a dt-ből kicseréltem a vizpumpa szimeringet, dugattyút gyűrűkkel, szükséges tömítéseket, lepucoltam, összeraktam, csak elfelejtettem olajat venni úgyhogy a start holnap lesz
hülyére áztam reggel ameddig vártam a 14-est, mégjobban eláztam ameddig befutottam a portáig, most meg itt ülök tökig elázva, az eső meg elállt....
egyetlen vigaszom jelenleg az a hősugárzó, amit valamelyik előző kolléga hagyott itt
most meg ez a helyzet megint loptak egy vasat: exc300
ha valakinek felkinaljak, hallott rola hivja a szamot. az elozo moci (sx250) hala forumos kollegaknak par nap alatt meglett, rablasi modszer ugyanaz, helyszin ugyanaz, szal letszi segitsetek a tulajnak. barki barmit hall ...
az hogy szarrá áztunk nem érzékelteti eléggé hogy néztünk ki, esőruha nélkül ugyebár . De jó fejek az omv kutasok, monták aludhatunk a náluk ( bízva abban hogy eláll dekkoltunk picit pesti kivezetőn, majd a váli völgynél )