Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Mivel úgy néz ki, hogy egyhamar nem fog megoldódni a garázs problémám, keresek kiadó garázsrészt a Gáz utcai vagy a Széna téri garázssoron.
Ilyen apróságok előferdülnek. Nem nézik közlekedőnek a kisebb testű motorot. Olvashattad, hogy van ennél rosszabb is. Leszorítanak, rád húzzák a kormányt, majd satufékeznek előtted. Ha meg belerohansz, akkor te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot.
Rendben!
:) jah egyébként időpont: este 6-7 körül lenne az esemény: D
helyes!
jah... most voltam először:) de nem utoljára. az tuti: D
hát srácok.. nemrég jöttem el RC-ből.. kurvajó a hangulat, jóarcok az emberek.. (de hát motorosok vagy micsoda: D csak jó emberek lehetnek )

HOLNAP lesz egy kis grillezés ha Isten is úgy akarja :) aki gondolja.. jöjjön el : D
csak legyen elég money... Tankolás stb...
Szombaton van szabadidőm a héten. Jövő héttől bármikor tudok menni ! :)
Nem csak sütögetéskor kéne ám kimenni RC-be!
Lesz vmi sütögetés szombaton RC-ben?
rendben!
hát akkor pénteken ha szabin leszek, megkockáztatom az legurulást :D
bennt bennt. A héten vagyok utoljára tervek szerint. Aztán élvezem a nyaramat 1kicsit, aztán tanulás a vizsgák miatt
:)
Gábor mostanában bent van?

kéne egy szakértő fül, hogy szele e vagy csapszeg, meg a lánckerekemet is megnézhetné hogy mennyiért hozna
Van valami terv szombatra RC-ben?
Mentünk volna beborítjuk a bokorba és viszontlát! :D
most nem azt mondom hogy a k@va anyját az összes swiftes parasztnak, de ha má bejön kincsesbányáról teszkózni, tanulja meg észrevenni a többi közlekedőt.
Mivel a husqvarnám az nem annyira rendszámos motor, a kis 50-es(jó 80-as) dt-mel hasítottam a 8-ason veszprém felé (szabálytalanul, de tartottam a forgalom ritmusát ) a metrós lámpához elsőként értem, szépen ki is lőttem a suzuki mellől (piros swift1 szedán) aki utólag leszerva hogy ott vagyok, beállt mellém.
majd 90 re gyorsulva a jobb szélső "keréknyomban" bandukoltam, erre a borom elmegy mellettem kb 95 tel, de úgy hogy a sávban maradt, és mellette meg közben ment autó. kb 5-10 mp is volt amíg elment mellettem, majd beszertam, mert ott pont szalagkorlát volt úgyhogy sokfelé nem eshettem volna ha kicsit még kijjebb jön.
Így utólag visszagondolva lett volna időm be@szni az oldalüveget, azt ha hőbölög, rendőrt hívni és szondani hogy a kormányom vot
respect Köszi hogy odaadtad..:)
Örülök neki, hogy visszaértél közénk. Majd mesélj, hogy milyen volt.
Bammeg de jól karcolsz a Z-vel, nekem ez soha nem fog menni.
bazzeg tom mutogatod itt a hullaszagú hátam......
Nem, nem jól lett elkapva, egy kicsit később egészen a földig leért
koszi
a regi jobban teccik, ez a kipumegoldas olyan furcsa
Petike remélem nézed a fórumot! Ez el lett kapva