Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képeket DE! És ez még a kuttúráttab vóót! Kurvajó volt az egész, de jövőre ha nem lesz P.Mobil, akkor nem megyek. Reggel meg az ébredezés......
Mi van mi?!:D nem tudsz aludni?:D hajnali 9 múlt éppen hogy csak . jah képet inkább ne ha kérhetlek ehh. Am jó volt?:D
Jóóreggelt FEHÉRVÁR! A KURVAPICSÁBAAA!
Én azon akadtam ki, hogy az apa többször betelefonált a szolgáltatóhoz. Ügyfélszolgálat semmit nemcsinált, csütörtökön kijöttek megnézni és megmondták azt amit tudtunk Rossz a jelszó. De a lényeg, hogy már jó.
A többi kolégánál is voltak problémák
de rá se ránts, a kisfőnök intézte
Igen... Poén volt ez az egész hét...
Na végre megjavult a netetek?
Na örülök! Akkor a lehet menni a szezon következő részében

Sikerült, igen. Csak az emelt lábtartókra nem tudom hogy lesz felaplikálva a két gyári kémény

Szép estét! Jó meccsnézést
hétfőn megyek a telókért....
Úgy néz ki, összehozunk ma is egy lájtos szalonnasütést RC-ben. Semmi pompa, kenyér van szalonnát meg szerzünk. Lehet megjelenni!

Voltam
Jobb lett!Kuplung lamellákat kell majd télen cserélni!
Addig remélem jó lesz!
Neked sikerált elintézni mindent?
Úgynézki elkészült a motorom a verseny utána lábadozásból Csak még súlyós beteg, ugyanis ürestank szindrómában szenved
Tibi!

Remélem jó lett a bringa! Széles utat, gumifákat!
Nah, tegnap, vagyis ma éjjel fel is tettem az első videót, ilyen ráhangolódósat a LORD koncertről. Polgárdi ugyebár. Bandiék ott világítanak a sötétségben:D. http://www.youtube.com/user/kr...
amikor mész akkor lesz jó!
Habár jó lett volna Polgárdira lemenni de mind 1!Sajna a párom ment kocsival igy nem tudok felmenni!
Jelentem, az nem kóla, hanem keverék!
Ma este folyt.köv!
Pontos utcanevet nem tudok mondani, mert ez egy benzinkút parkolója. Ahogy jössz Fehérvár felől a 7-es úton Kőszárhegy után lesz majd egy körforgalom, és onnan tudsz bemenni a PJ kúthoz. Ott leszünk. Csatolom a térképet.

Maga a motoros találkozó már ki van táblázva Polgárdin belül, de a Barátság utcán kell lemenned.
Mi a talákozóhely utcajanak neve
Hello! Bandi minden RC-st üdvözöl Polgárdiból, ahol nagyszerűen szórakozik!
Na ne marháskodj...

További jó bulizást!
Ok srácok, én már dél körül lemegyek Polgárdiba, mert kíváncsi vagyok 2-kor a streetfighter bemutatóra is, de ettől függetlenül 17:00 - 17:15 körül találkozunk a PJ kútnál!

Akinek van még kedve betársulni, szívesen látjuk!
Köszi, örül is a fejem! Olasz import, 930-ért sikerült hozzájutnom, a gumik tökéletes állapotban vannak, sehol egy karc, egyedül egy olajcserét kell majd beiktatnom és erre a szezonra már jó is vagyok! Egy kicsit még ismerkedek vele óvatosabb tempóban, de utána mehetnénk valamikor egy közös gurulásra!
Ja Hooker vótam