Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd elmondod két sör között.
Csak a "honnan" publikus
Ja meg van egy új galériám, kukkancsááááááááááá beeeeeeee!
Háááát te biztos a Kannaváróra gondóótá Különben és nem is ittam........... vizet.... és az a hajnali 2 az volt vagy fél3 is
Viszont, a helyszínen készült dokumentumokat elküldhetnéd!
Hello! Hálám üldözőbe vett! :D Legalább lesz mire 'beállnunk' majd:D. Am minden oksa? Kipihented a hétvégét?:D Akartam írni, úgy általánosságban, hogy ha egy valaki, akárki mondjuk délután 6-tól iszogat sört, bort, kis pálinkát mondjuk hajnali 2-ig, akkor hiába alszik rá mondjuk 5 órát, attól még reggel marad a vérében alkohol! Szal ha tudsz ilyen illetőt, akkor szólj neki hogy ne olyan egyszerű ám ez!
"valaki" az kimaradt
Krisz! Ha érdekel a Pokolgép 25.éves jubileumi koncert dvd-je, akkor valamelyik nap hozzá lemezt!
Dolgozzá bazzeg, dolgozzá! MIB-ban nem fizetnek fórumozásér. Deköcsögvagyokhehe.
A corduráról mint anyagról beszélek. Régebben láttam egy tesztvideót, kifeszítettek egy darabot valami keretre, és forró víz fölé rakták. Szépen látszott hogy átmegy rajt a gőz. Utána ráöntöttek egy pohár vizet, felemelték és nem csepegett át rajt a víz.
Elvileg kabátnak megvarva is teljesen vízállónak kéne lennie. Az hogy valójában mennyire lélegzik nem tudom, az ember ugye nem gőzölög hanem izzad.
Az meg megint más kérdés, hogy a videón az anyag esetleg teljesen alkalmatlan motoros ruhának, mert túl gyenge vagy túl vékony, ebben az esetben viszont lövésem sincs miből lehetnek a Kordurának kikiáltott kabátok.
Egyébként nekem bőr ruhám van, eddíg még nem ázott át. Ha farmerben megyek el otthonról akkor táskában az esőruha. ( néha elfelejtem olyankor bőrig ázok )
Persze hogy eltűntem. Hét közben ezer a dolgom. Hét végén vízpart. Fórumot olvasni is csak munkaidőben szoktam. :)
Sziasztok!
A Technika háza környékén keresek 2-3-4 hétre garázst. Nincs valaki aki befogadna? Természetesen beszállnék a bérletbe.
Valaki mint, ha írta volna, hogy pénteken menne Kakucsra. Egész nara vagy csak délutánra? Gondolkodom rajta erősen.
Mennyiért szereztél gumát Tündérész barátom?
Hátsó gumi rendben
Köszi Tibó
Hello
Mi számit estének 7 óra?
Mé? Mi lesz RC-ben?
Esetleg hátsógumi?:):):)
Jó Reggelt Embörök

Este ki jön Raceba?
Nem bontottuk szét még... Mert épp Ducatin cseréltünk olajat, meg közben más cuccokat is csinálunk. Hétfőn nem megyek mert olaszban lesznek motorért, de kedden szerintem szétbontom az elejét. Gábornak már tele a hócipője azzal a motorral De meglesz!
Tényleg, péntek volt... nemtom miért emlékeztem szombatra. Tiszta időzavarban vagyok amióta nem dolgozom. Nem bontottátok szét az lejét? Tuti ott van valami kábel kidörzsölődve.
Húha... Szombaton nem voltam bennt de pénteken délelött nézegettük az XT-t. Trafókat próbálgatjuk, trafók úgynézki jólesz. Valami más gond van mert ha jobbra elfordítjuk picit a kormányt, leáll...
Jutottatok valamire az XT-vel szombaton?
na mizu emberek, nem csinált fotókat senki tegnap?
Ajjaj. Asszem kéne sürgősen 1 hátsó gumi
Szeva.
Na örülök hogy összejött és annak is hogy faxa a gép .
Ha gondolod akkor az olajcserét nagyon szívesen megcsinálom ha kell
oks, a képek, de okosan ám, tudod:D! most megyek majd motort mosogatni:D. Hülye egy álmom volt, bár nem sokat aludtam. Hooker ott polgárdin a körforgalomban driftelt , de ez komoly ...