Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma már nem, mivelhogy jelenleg nem fehérváron leledzek.
Na majd holnap! Csak azt nem tudom, hogy hányóra felé?!
Ma is sütünk, kolbászt-szalonnát ilyesmit. Gyertek!
Amúgy hány órakor körülkezdődne a banzáj?
Rendben Hooker! De te fogsz főzni holnap! Viszek mlg hozzá halat, ti meg vegyétek meg ami kőő még bele!
Igen.
elvigyelek?:D:D
Nem megy valaki este 10 körül RC-be? ki kéne jutnunk valahogy.
És a plexi az nem jó a K7-es Gixxer-re?
Ja ez holnap lesz ám
Mi van vaze nem tudsz főzni?Majd megcsináljuk ne foss!Csak legyen valami mert ha nem akkor veszünk halat.El van döntve,holnap buli délután,ennyi.(Hooker bátyád voltam)
Ha lesz kapás holnap, akkor lesz
Beszélek vele. Alapanyag lesz ott?:D
Igen! Természetesen a törzshelyen lenne a főzés. Esetleg apukád elválalhatná az elkészítését
Szombat délelőtt megyek az új láncszettemért
Tippelhetek? 2003-04-es 636?
RC?
Elvtársak!

Egy kis halászlé-főzőcskézés jövőhét szombaton?
Jó, akkor holnap viszem, ma meg keresem... .:)
Ja! Odatudod adni délután.
dede, dolgoztam, de könnyített műszakban, hiszen nagy a meleg:D. Ez egy emberbarát munkahely kérem.... . Am nem írtál a kérdésemre :(.
Sziasztok!

- Eladó Kawasaki Zx 636 komplett pályaidom. Egyenlőre nyers idomszett (tankborítás, has, fejidom, fenéklap, első sárvédő) igény szerinti színrefújással! Színrefújva 4 napon belüli átvétellel! Egyszínűen: 55.000,-
Racingos :) (bármilyen replica fújással-monster stb.) 85.000,-
- Kawasaki ZX 636 első lámpa, jó állapotban: 25.000,-
- Suomy Trek sisak Xs-es, egy-két alkalommal használt utassisak: Új ára 33.900,- eladási ára: 23.900 Ft sisakzsákban
- HJC Kawasaki Dragon sisak M-es (fekete) szép állapotban, plusz orrvédővel, bogárhálóval. Új ára 75.000,-, eladási ára: 40.000,- Ft
- GSX-R 1000 K3-K4 pályaidomszett (fejidom két projektor lámpával, hasidom, farokidom-kétülésesnek kialakitva, 2db tankborítás, plexi) igény szerinti színrefújással! Egyszínűen: 65.000,-
Igény szerinti fénnyel: Rizla, Wsbk replica, stb: 95.000,-

Képeket emailben tudok küldeni!

30/270 82 34
Ma te se dolgozol?
azon morfondírozok , hogy Zalakaros az tetszetős hétvégi gurulás lenne nekem? Olyan bevállalós hangulatban vagyok... , csak jó lenne tudni hogy marad-e ez a tökmeleg, és mondanak-e zivatart. Bandi! Holnap ha ma megtalálom a .... titkos izét, akkor holnap még oda tudom adni neked? Délután valamikor?
Okok!
Műszakira mondtam, hogy legközelebb odaviszem. Szerviz meg hát, vagy a Tomi, vagy én