kulon kategoria, majd raerzel ugyis, massal nem lehet osszehasonlitani, foleg soros masinakkal, de meg az sv-vel sem. kulon stilus, es nagyon kiraly, jo arban van, de megsem tucatmotor, erted ...
jaccos motornak kicsit draga mulatsag lenne, hehehe.
bar nem is a megvetel draga, hanem a fenntartas, ritka draga dolgok vannak rajta, hatso kerek pl hamar feladja, meg ez-az ... szal duca, ez ilyen. de aki kurvanak all ne sirjon ha ....
bar most kicsit csusztatom moci projectet 3-4 honappal, ramozdultam egy jarganyra, nem kicsit .... motorozni meg sajna nem is lenne idom ...
Dehogy nincs válság.Thomace a 230 ft húspénzt megadhatom részletben? Ki kellett fizetnem a garázst,az új kamerát Berbernek és ittam 3 kólát is .Na vicc félre a polcra odateszem este.(Hooker)
Gondolom azért kelendő mert alacsony és kis(ebb) termetű motor, ütős kinézettel. Nekem is tetszenek, de ha már Ducati akkor 1098... ...elfogadnám "játszós" motornak.
a mienket is csaj vitte el :-D
ugy nezem nagyon kapos a kis szorny a holgyeknel, hehhehe
jah, sajna anya is eldobta egyszer-ketszer, fel oras mutatvany mire felallitja a motort az 55 kilojaval
Tavaly volt Kakucson egy csajszi sárga Ducati Monsterrel, egész jól szúrta, szépeket döntött, egészen addig, amíg egy szép szaltó keretében le nem szállt a motorról. Túl mélyre döntött, (nem ült ki hozzá) és ahogy leért a lábtartó, megdobta a motort és már repült is a leányzó. Az ijedtségen kívül semmi baja nem lett, a motorról is csak a sallangok törtek (index, visszapillantó) + egy kis horzsolás itt-ott. Először csak döbbentem néztem ahogy kitolják a motort, és az érzés csak fokozódott amikor nevetgélve közölte a hölgy, hogy „….ááááh nem baj, ez a játszós motorom…”
gyorsba kellett eladni, .... 4 perc alatt elvittek. felraktam hasznaltauto.hu-ra, 4 perc mulva mar megvolt a vevo, masnap elvitte kpra ....
alapbol sosem adtuk volna el, asszony masinája volt, de en is sokat hajtotam, mikor kellett a V2 feeling
a nyitott dobbal meg elkepzelheted ... brutalis hangja volt, meg amugy is az sima dobbal is ...
Kicsit a tiéd alatt áll majd meg, ahogy számolgattam, de nem értem amúgy azt a 730-at, ha tényleg annyira egyben volt . Ahogy nézelődtem, mintha drágábban mennének...
Amúgy kezdőnek vettem, szerintem jobb, mint egy GS 500, vagy CB 500, de nem olyan erős, mint egy CBR 600 F...
Amúgy ha végre sikerül a forgalomba helyezés szívesen gurulnék csapatban is
bar nem is a megvetel draga, hanem a fenntartas, ritka draga dolgok vannak rajta, hatso kerek pl hamar feladja, meg ez-az ... szal duca, ez ilyen. de aki kurvanak all ne sirjon ha ....
bar most kicsit csusztatom moci projectet 3-4 honappal, ramozdultam egy jarganyra, nem kicsit .... motorozni meg sajna nem is lenne idom ...
ugy nezem nagyon kapos a kis szorny a holgyeknel, hehhehe
jah, sajna anya is eldobta egyszer-ketszer, fel oras mutatvany mire felallitja a motort az 55 kilojaval
alapbol sosem adtuk volna el, asszony masinája volt, de en is sokat hajtotam, mikor kellett a V2 feeling
a nyitott dobbal meg elkepzelheted ... brutalis hangja volt, meg amugy is az sima dobbal is ...