Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kulon kategoria, majd raerzel ugyis, massal nem lehet osszehasonlitani, foleg soros masinakkal, de meg az sv-vel sem. kulon stilus, es nagyon kiraly, jo arban van, de megsem tucatmotor, erted ...
hehe, automata valto a titok, bar itt ugy is jobb kezzel kell vezetni, bar en ballal nyomom, akkor fos ha valtani kell
Most burkoltan lebuziztatok?

Amúgy kezdőnek vettem, szerintem jobb, mint egy GS 500, vagy CB 500, de nem olyan erős, mint egy CBR 600 F...

Amúgy ha végre sikerül a forgalomba helyezés szívesen gurulnék csapatban is
Elnyalnod meg pláne nem kéne. Még párszor odavered a vállad, aztán még autót sem bírsz majd vezetni.
jaccos motornak kicsit draga mulatsag lenne, hehehe.
bar nem is a megvetel draga, hanem a fenntartas, ritka draga dolgok vannak rajta, hatso kerek pl hamar feladja, meg ez-az ... szal duca, ez ilyen. de aki kurvanak all ne sirjon ha ....
bar most kicsit csusztatom moci projectet 3-4 honappal, ramozdultam egy jarganyra, nem kicsit .... motorozni meg sajna nem is lenne idom ...
Hogy kicsapta
Hiába mély a zseb, ha lyukas.
Nekem is jöhet egy olyan zseb.
Persze! Este hozhacc haza kenyeret meg tejet!
Dehogy nincs válság.Thomace a 230 ft húspénzt megadhatom részletben? Ki kellett fizetnem a garázst,az új kamerát Berbernek és ittam 3 kólát is .Na vicc félre a polcra odateszem este.(Hooker)
Ugyanmár Orvil bácsi! Játszós motornak jó lesz az neked is.
1098 van tervben, bar nagyon zsebbenyulos mutatvany sajna ..
Üdv néked is! :) Remélem hamarosan visszatérsz közénk éppségben.
Ez kész... :D

Gondolom azért kelendő mert alacsony és kis(ebb) termetű motor, ütős kinézettel. Nekem is tetszenek, de ha már Ducati akkor 1098... ...elfogadnám "játszós" motornak.
a mienket is csaj vitte el :-D
ugy nezem nagyon kapos a kis szorny a holgyeknel, hehhehe
jah, sajna anya is eldobta egyszer-ketszer, fel oras mutatvany mire felallitja a motort az 55 kilojaval
Nincs itt válság. Van itt pénz.
Egy kis havat hozhatnál haza! Itthon iszonyat meleg van. Remélem vannak arrafelé jobb minőségű utak is, ehhez inkább traktor dukál.
Tavaly volt Kakucson egy csajszi sárga Ducati Monsterrel, egész jól szúrta, szépeket döntött, egészen addig, amíg egy szép szaltó keretében le nem szállt a motorról. Túl mélyre döntött, (nem ült ki hozzá) és ahogy leért a lábtartó, megdobta a motort és már repült is a leányzó. Az ijedtségen kívül semmi baja nem lett, a motorról is csak a sallangok törtek (index, visszapillantó) + egy kis horzsolás itt-ott. Először csak döbbentem néztem ahogy kitolják a motort, és az érzés csak fokozódott amikor nevetgélve közölte a hölgy, hogy „….ááááh nem baj, ez a játszós motorom…”
Jó idő lehet! Jók az utak....
Üdvózlünk mindenkit Erdélyből!
gyorsba kellett eladni, .... 4 perc alatt elvittek. felraktam hasznaltauto.hu-ra, 4 perc mulva mar megvolt a vevo, masnap elvitte kpra ....
alapbol sosem adtuk volna el, asszony masinája volt, de en is sokat hajtotam, mikor kellett a V2 feeling
a nyitott dobbal meg elkepzelheted ... brutalis hangja volt, meg amugy is az sima dobbal is ...
Kicsit a tiéd alatt áll majd meg, ahogy számolgattam, de nem értem amúgy azt a 730-at, ha tényleg annyira egyben volt . Ahogy nézelődtem, mintha drágábban mennének...
2002-es
nem, műszaki nélkül...