Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

folyamatot inkább nem kell, a lényeg ezen fent volt:D. Am most tettem fel párat jótúbra:D
majd kérlek írj komit!:) meg jók lettek a képek? nézted őket?
nézz MSN-t!
fontosss
meg iwiw-et
Tedd fel a mentési folyamatot is!
nekem meg a fülem sérül meg, akkora gázt húztál amikor indult a felvonulás fasza hangja van a fájterednek!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sikítok a röhögéstől
Hát vagy vagy.., de sztem igen jó lett:D
Hello Mindenki! Ricsi, ahogy megbeszéltük, csak okosan ám! Mármint Én! Szal bízhatsz bennem, ez a legdurvább és egyetlen rész! De írj ha szted gáz ez is! http://youtu.be/tGPj2X-YEa8
Hi! Üzenetet kaptál tőlem MSN-en! Tessék megnézni!:D! MOST!
... és a problémák kezdődnek elöről....
Köszi!De az egyezség úgy van ,hogy felszereli nekem.
Amit nem is bánok
Kicsit kesze-kusza ez az építőipar,de valahogy kerítek rá időt
Tixxar?

Hja, amúgy különben is Tyugyuki.
Ahoy ahoy ahoy! Mikó' gyüssz a kuccsé'? Nem 18:05-öt beszéltünk meg? Na ki a késős?! (Asszonypajti)

Kawasakit meg mindig becézem valaminek. Kawanyaki meg Kawalkád. GSX-R meg szimplán GSX-R vagy Gixxer.
Hellóhellóhelló.
Ha a GSX-R-t le birod írni rendesen akkor a kawa is sikerüljön .
Én sem szutyukizom
Véletlenül szombaton 1 óra körül nem voltál kőszárhegyen? Vagy valahol arrafelé? Egy kék GSX-R meg egy ződ Kawanyaki ment Siófok irányába.
nah, akkor most ne a gumikat nézegessük, hanem ezt a pár képet . te kis türelmetlenke

http://motorostalalkozopolgard...
Mennyire sürgős? Mert ha tsanyi ma megkapta a telószárakat, akkor elvileg már csak össze kell legózni a gépet és akkor elmegyek érte valamikor a héten v max jövő héten, szóval ha kész lesz. Akkor el tudnám hozni neked.
Asszem tudom mire gondolsz Néztük is a gumidat a Krisszel, hogy mi is történhetett vele
Az nem is annyira
Valami más rezegtette túlságosan a dobhártyámat
Most azon agyalok,hogy mikor jutok le a láncszett-ért Tárnokra
Valamit ki kell okoskodnom
Hangos volt az Ohrana zenekar?
Nem csak gumi!
A fülem is
Csak nem megsérült a gumid polgárdiban.................?
Majd valamelyik kettő közt. Aztán majd dőlünk mint a rongy.
Az ám! De melyik kettő között
5-6 ? Ott talán még menne