Én szeretem a kordurát. Nyáron nem annyira meleg mint a bőr, viszont nagyobb tempónál "ráz". De engem mondjuk nem zavar, hiszen nyugdíjas tempóban közlekedek.
az asszony pl a borre eskuszik, kordurat ugy ahogy volt zsir ujan eladtuk, nemgyerebe volt .... reszemrol a farmer+protektoros borkabat preferalt, bar betonon meg nem csusztam eleget ugy latszik. rovidtav meg rovidgaty+polo
crossban egyszeruen rosszul vagyok ha nincs rajtam minden, tiszta para, ott nyakig beoltozok meg nyaron is :-DD
Nem ilyen női szemre értettem. Mellékesen nekem sem ilyen van, ergo nem benned van a hiba vagy nem vagy vele egyedül. Arra értettem, hogy a meglévő ruhák közül melyik a jobban kinéző. Amúgy a védelem meg persze az első! Ezért nem is irtam, mert gondolom, ha ekkora túrára indul akkor ez az első.
Első a védelem, csak utána utána a kényelem...bár ez az én véleményem. A kimondott női motoros ruháktól (rózsaszín, strasszos sz@rok) pedig kiráz a hideg, ennyit a tipikus női szemről. De az is lehet bennem van a hiba.
Mindenki másra esküszik. A cordura nem annyira merev, könnyebben tisztítható (simán bedobom a mosógépbe), illetve hűvösebb időben kellemesebb viselet. Ilyen melegben a perforált bőrdzseki egy áldás, jól szellőzik és nagyobb biztonságban érzem magam benne. A szakítószilárdsága nem összevethető a kettőnek. Ha lehetőséged engedi, szerezz be egyet-egyet mindkettőből. Van kimondottan hálós anyagú nyári dzseki, illetve többen használnak protektoringet, én ezekben nem bízom, max. városon belüli mászkáláshoz venném fel.
A nyári motoros ruházatról kérdezd bátran Hookert!
Ricsi!
Mennyi szúnyog van nálatok esténként? Vagy van valami szúnyogriasztótok a cigin kivül? Esetleg egyénileg locsoljuk be magunkat? Bocsi, csak nem akarok eledel lenni.
Úgy néz ki, h a szalonnasütős-grillezős vonalon indulunk el, szóval szalonnát-húst (tarja, lapocka de tökmindegy), páclevet, kenyeret, hagymát ilyesmit lenne célszerű találni
Thomace - ék emelték a tétet fél kiló lapockával és chilis páclével
Az a koncepció, hogy - mivel Ricsi most így hó elején financiálisan gyengyélkedik - egy ilyen Hozd-Magaddal-Amit-A-Hűtőben-Találsz bulit csapunk. Grillrács van, ha kell bogrács is, de még nyársat is tudunk nyesni valahonnan, ha kell (kell).
Én indítom a licitet egy fél oldal zsírszalonnával (disznóölési!), akad még pár szál házikolbász is, remélem még jó.
De lehet hozni pácolni való húst, hagymát még szalonnát, esetleg vmi komolyabb kaja alapanyagát (azt mondjuk hangoljuk össze), bármit.
Akinek szárazra van nyalva a hűtője, az Hozok-A-Sparból-Amihez-Gusztusom-Van bulinak is tekintheti a rendezvényt, lényeg a csapatszellem. Pia van.
Óhaj panasz hozzászólás ide jöhet, ti meg az RC-be holnap.
crossban egyszeruen rosszul vagyok ha nincs rajtam minden, tiszta para, ott nyakig beoltozok meg nyaron is :-DD
A nyári motoros ruházatról kérdezd bátran Hookert!
bőr kényelmetlen....cordura meleg...
Polgárdi felvonulós részre ha megy valaki mikor megy ? Konvoj összeállítás szokott lenni ?
Bőr v. Cordura?
Abszolút szexi!
Mondjuk én pont leszarom, max megyek hosszúgatyában oszt jóvan.
Mennyi szúnyog van nálatok esténként? Vagy van valami szúnyogriasztótok a cigin kivül? Esetleg egyénileg locsoljuk be magunkat? Bocsi, csak nem akarok eledel lenni.
Thomace - ék emelték a tétet fél kiló lapockával és chilis páclével
Holnap estefelé ismét RENDEZVÉNY LESZ!
Az a koncepció, hogy - mivel Ricsi most így hó elején financiálisan gyengyélkedik - egy ilyen Hozd-Magaddal-Amit-A-Hűtőben-Találsz bulit csapunk. Grillrács van, ha kell bogrács is, de még nyársat is tudunk nyesni valahonnan, ha kell (kell).
Én indítom a licitet egy fél oldal zsírszalonnával (disznóölési!), akad még pár szál házikolbász is, remélem még jó.
De lehet hozni pácolni való húst, hagymát még szalonnát, esetleg vmi komolyabb kaja alapanyagát (azt mondjuk hangoljuk össze), bármit.
Akinek szárazra van nyalva a hűtője, az Hozok-A-Sparból-Amihez-Gusztusom-Van bulinak is tekintheti a rendezvényt, lényeg a csapatszellem. Pia van.
Óhaj panasz hozzászólás ide jöhet, ti meg az RC-be holnap.