Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek kösz aki hallal vagy munkájával hozzájárult a hallé-projekthez.
Ha nem lett volna a nagy pecás Bandita éhen maradtunk volna.Köszi a halat.Győző ügyes voltál.Tutu majd kitűzzük a cetlit de sztem nem lesz több 230 ft-nál.(Hooker)
Nemgond. Am igen. Minden okés a Ducival:)
Szeva Csuly!
Bocs, hogy eltűntem, nem voltam itthon a hétvégén. Családi perpatvar kerekedett a simson cuccokból, mert az öregem talpra akarja állítani, úgyhogy bocsi...

Jahm és jövő héten az ocsmányirodai móka után indulhat a gurulás
ezt a képet kifejezetten neked lőttem
hálám üldözőbe vette őket! Mindkettőjüknek meg van köszönve, amit be lehet báltani majd sörre, vagy hasonló nyalánkságra . Télleg és Bandinak még lógok is ehhh.. nah nem felejtem el! Mit is?
Szia!Nem kerűl semmibe...ezt a Banditának és Győzőéknek kőszőnhetjűk....
Dainese csimma Kawásoknak? Egy jó ismerősé,olcsón megválik tőle anyagiak miatt !Nálam van a cucc,ha valakit érdekel!
http://www.kepesmotor.hu/verse...
Megyünk! Úgy terveztem, hogy ma is megyünk, de úgynézki közben jön 1-2dolog. De megpróbálom minél több őrült motoros haveromat lerángatni oda Jövhét szombaton ismét RC
Ricsíííííí..! A tegnapi levest elfelejtettem rendezni valamikor beugrom és pótolom. Írd fel egy cetlire mennyivel jövök. Apróban fizetek!
Bandi köszi a lehetőséget, a halakat amiket kipecáztatok a tóból és nem volt szerencséjük:D! Köszi Ricsinek is a mindent:D. A Hallé nagyszerű volt! :) Jah és a buli is hát persze:)! Jóéjt mindenkinek!
Köszi mindenkinek aki megjelent és evett a "teszkóós"halból készült halászléből! Hookernek és Győzőnek pedig köszönet az étel elkészítéséért!
Csuly! Gyertek máskor is!
Ricsi köszönünk szépen mindent! Krva jó délután volt a Race Caféban. Örülök, hogy sok embert sikerült megismernem!
Nem robogós hétvége van, hogy nagymotort is felengedtek?
18óra00perc!
hello! akkor hogy is lesz a mai nap, mert telefonban nem nagyon halottam:(.
Amikor megyek vissza fehérvárra, kb.16óra körül érkezem az RC-ba-be.
A halat ugyan nem szeretem de majd kinézek. Addig is fűtsetek be alaposan, még nem szakad rólam a víz (eléggé).
Na akkor ki van benne a hallé főzésben?Jelezzétek légyszi.Bandi mikor hozod a halat?