Ha nem lett volna a nagy pecás Bandita éhen maradtunk volna.Köszi a halat.Győző ügyes voltál.Tutu majd kitűzzük a cetlit de sztem nem lesz több 230 ft-nál.(Hooker)
Szeva Csuly!
Bocs, hogy eltűntem, nem voltam itthon a hétvégén. Családi perpatvar kerekedett a simson cuccokból, mert az öregem talpra akarja állítani, úgyhogy bocsi...
Jahm és jövő héten az ocsmányirodai móka után indulhat a gurulás
hálám üldözőbe vette őket! Mindkettőjüknek meg van köszönve, amit be lehet báltani majd sörre, vagy hasonló nyalánkságra . Télleg és Bandinak még lógok is ehhh.. nah nem felejtem el! Mit is?
Megyünk! Úgy terveztem, hogy ma is megyünk, de úgynézki közben jön 1-2dolog. De megpróbálom minél több őrült motoros haveromat lerángatni oda Jövhét szombaton ismét RC
Bandi köszi a lehetőséget, a halakat amiket kipecáztatok a tóból és nem volt szerencséjük:D! Köszi Ricsinek is a mindent:D. A Hallé nagyszerű volt! :) Jah és a buli is hát persze:)! Jóéjt mindenkinek!
Transzfogarasok
Marosvölgyi tekergés
Bocs, hogy eltűntem, nem voltam itthon a hétvégén. Családi perpatvar kerekedett a simson cuccokból, mert az öregem talpra akarja állítani, úgyhogy bocsi...
Jahm és jövő héten az ocsmányirodai móka után indulhat a gurulás
http://www.kepesmotor.hu/verse...