Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legjobb az eredeti marhabőr!Nekem az van Trikó azt hajrá.Szúnyogok leszarva.
harminc/háromötegy-4hét-huszonegy
Szeva!

Alkoholmentes sör=guminő:D nem is szeretem, maradjunk inkább valami üdítőnél...
amúgy meg még attól függ, hogy a csávóhoz mikorra tudok menni a cuccokért! Ha pontosat tudok, szólok!
Neked meddig jó? 5-6?

Üdv
Mikor mész?
Nekem jó a régi hetes mellett ha kiteszel mert a mocimért mennék dokibácsihoz!
Ha el tudnál vinni kapnál egy alkoholmentes sört a raceba:)írd meg majd a számodat nekem fent van az adatlapon csörgess meg vagy üzenj rám!
Én kb 2-3ra érek haza melóból!
Előre is köszi
Kakukk !

Úgy néz ki 16 15 kor találkozunk a budai út / lövölde sarkán a benzin kútnál 2T üzemüek :) aztán 16:30 kor elkezdjük leküzdeni a távot.... Vmax 60 - 65 kmh
Hello!

Tibi!
Megyek délután a Camponához a 7esen, bedobok 2 kipuffot a kocsiba, és jövök vissza... Tárnok útba esik...
Hát nem nagyon bír el két embert :-D Legalábbis nem hosszú távon. Meg papíron sem lehet. Azt hittem jössz Te is motorral, bár a tempóm úgysem bírtad volna :-D :-D :-D
Hahó...

Na akko PJ kútnál ami a polgárdi leágazónál van.... én se megyek nagyok gyorsan ugyebeár max 70 ig szeret menni a motor /óra szerint/.
mi az a kora délután?
Elbír két embert:)MEnnyiért vinnél el?
De szép motorod van
Üdv!

Én szívesesen tartanék veletek csak ugye nekem 50ccm is a motorom, és csak 60-al tudok menni az E-85 miatt.
Kaptam egy szöget a hátsó gumimba ma. Nem tudom hol szedhettem össze, téglalap alakú, hosszúkás cucc, megpróbáltam kiszedni, szisszent, úgyhogy visszatoltam. Mennyiért csinálják meg itt fehérváron? Hátsó kerék.. gondolom ez bonyolítja a dolgot.
Az odáig rendben, de szivar gyújtom sincs.
Na akkor mi a megoldás?
Ja, van egy jó hírem, igaz ez csak nekem az, de örüljetek Ti is neki :-) Megkérdeztem viszonteladót a mocim alvázszámáról és azt mondta, 2010-es gyártású :-) (2009 évközinek vettem, aztán fel-fel fedeztem egy-két dátumot itt-ott, legfiatalabb 2009/11 volt, és ezen felbuzdúlva érdeklődtem utána :-) ) kb 4-5 hónaposan került hozzám, ez hihetetlen :-)

na oké visszafogom magam.. :-D
Tudtommal a felvonulásnak nincs pontos forgatókönyve, hanem elindul a konvoj, és becsatlakoznak a többiek. De ha már így megemlíted, a fehérváriak nem akarnak esetleg együtt "vonulni"? Találkozhatnánk 17:00 - 17:15 körül a PJ kút parkolójában mondjuk. Hm? Vélemény?
Szia, én megyek, elég koradélután. Szerintem mocival (50cc)
Sziasztok! Valaki Fehérvárról holnap nem megy TÁRNOK felé délután?
GYERTEK VAZE GECIJÓ A BULI!

Takker voltam, tisztelettel.
Mondjuk dugd fel magadnak...

...biztos akadna jelentkező aki boldogan felvenné...
5 évig nyúztam a Bering dzsekimet, évente több alkalommal is kimostam. Speckó mosóport nem használtam csak impregnáló sprayt.
Eső ellen a cordura is csak egy ideig jó, utána átázik, én inkább az esőruhára esküszöm. Most egy Spool kabátom van, de olyan keveset volt rajtam, hogy még nem látott vizet. Szerintem túl van misztifikálva ez a lélegző, gőzátengedő, ilyen-olyan membrános kutyafüle. Az én kabátom is lélegzik, ha kinyitom a szellőzőket.

Régen láttalak, jól eltűntél...
A Berikem olyan alaposan meg van perforálva, hogy 20 fok alatt szabályosan fázom benne. 30 fok körül már inkább csak 100 feletti tempónál ér valamit 35 fok vagy afelett meg - lásd az 5 fok alatti pontot - a szar is szar.
nincs tapasztalatom motoros ruhákkal, de azért fura, hogy a bőrt ajánlod a legnagyobb melegbe :-) nekem van egy bőrruhám, de azt nem szeretem hordani (mondjuk csizma nélkül elgé buta) mert nagyon meleg :-) Ja és 75-ös utazóhoz mit ajánlasz? :-D
...amúgy meg:
20 fok felett: Bőr
15 - 20fok: cordura - bélés nélkül
5 - 15 fok: cordura - béléssel
5 fok alatt: mindegy, fájni fog
Akkor most mi a francot kezdjek a Hellokitty-s bőrruhával amit neked szántam?
A cordura pont azért különleges mert vízálló, de a párát, gőzt átengedi, ezért lélegzik. Ha ezt az anyagot mosógépben mosod akkor többé nem lessz vízálló! Ha van motoros dzsekid amit mosógépben mostál és még mindíg vízálló, az nem cordurából van, Tehát vízálló, de nem lélegzik. Cordura-hoz ezért van speckó tisztítószer.