iptables gonoszsag, jofej routerek, max biztonsag, ez a szakma ez ilyen. serverrol persze mas a ping-time, a qemu-kvm meg rosszul dobja I/O-t, valami lesz vele, meg kell neznem, perf nem stimm ....
És sztem zárjuk is le a témát, mert nem ellenetek akartam írni (mondjuk hülyén fogalmaztam, az igaz), csak netes boltokon kívül csak hozzátok ugrottam be eddig, mert épp útba esett. Legközelebb nem írok konkrét nevet, jobb a békesség.
Szia! Nem tudtuk melyik viszkozitásról van szó, és az árlistában nem találtunk 10w50-es 5100-est, Takker a motoralkatrész.eu írta, hogy itt nézzen körül...nem tudtuk kinek az áraihoz kell viszonyítsunk. Senki áraival nem akarok és sokszor nem is tudok versenyezni...nem Takker volt a bántó és más sem innen a fórumról. Egyszerűen megnéztem-megnéztük ezt a motoralkatrészes oldalt és.. a kapcsolatok menünél... elkapott az ideg. Mi is és rajtunk kívül még sok motorosboltos megtesz mindent azért, hogy jó szájízzel és megelégedve távozzanak a vásárlói, és akkor jönnek az ilyen wepshoppok ...ne hívj, nem tudunk segíteni telefonon...nem ülünk a gép előtt stb stb. Értem én hogy mindenki olcsón akar vásárolni, de mi ebből élünk. Szerintem pont neked nem kell elmondanom, hogy mennyi havonta egy üzlet fenntartása, és te is megteszel mindent hogy hozzád menjenek be a motorosok, de látod, sokszor ez kevés
Elnézést mindenkitől, hogy ilyen hosszúra sikerült, de ezt szerettem volna elmondani. Ja és Beb voltam, nem Zoli.
Az a baj, hogy amit szeretnék rá, ahhoz kell egy rövidebb összekötőcső és egy olyan felfogatás, ami jelenleg nincs ahhoz a dobhoz.
MIVV Suono dobot néztem ki. Csak nem akarom olyan magasra kiveizetni. Ugyanúgy akarnám felrakni, ahogy a mostani dob van. De ki a f*szom tudja megcsinálni?! Meg nem occsó játék az a dob.
Elnézést mindenkitől, hogy ilyen hosszúra sikerült, de ezt szerettem volna elmondani. Ja és Beb voltam, nem Zoli.
MIVV Suono dobot néztem ki. Csak nem akarom olyan magasra kiveizetni. Ugyanúgy akarnám felrakni, ahogy a mostani dob van. De ki a f*szom tudja megcsinálni?! Meg nem occsó játék az a dob.
Majd ha régi pompájában tündököl, akkor rögtön érte megyek :)
Felnivel-tárcsákkal van valami újság?
Kinézhetnél a kávézóba is egyszer, pár hétig még nem látom az SV-met, már elvonási tüneteim vannak