Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiába drágább egy did, jobban megéri arányaiban didet venni. Én nem vennék mást, utoljára a 125-ös yamahámra vettem valami kmc vagy mit, de az is nagy rakás hokedli volt. Mondjuk ott a 27 ló nem szaggatta szét a láncot
Ezt mondom én is. Ha az RK elmegy a motoromon, akkor az még egy jónak mondható lánc. Persze a DID az fényévekkel tartósabb. Ezt szerintem mindenki tudja. Ár - érték arányban szerintem még mindig jó az RK.
Azonos kategóriájú láncának kisebb a szakítószilárdsága mint a did-nek. Az RK még elmegy, mert OEM lánc. A többit hagyjuk...
Nincs agyonnyúlva, nincs részlegesen nyúlva. Kérdés v2.0? a DID minden bizonnyal jó. De annyira nem lehet szar az RK, ha a Suzuki gyárilag azt rakta fel a Gixxer-ekre. Tévednék?
Szerintem az emberek többségének nem mindegy, hogy a kiadott 30-40eft-s lánc 12 vagy esetleg 22ekm-t fut el anélkül hogy szarrá kopna, nyúlna és főleg részleges nyúlást szenvedne. Kérdés?
Reklamálok, mert kopik a motoromon a gumi. Nah, jóvan, nem poénkodok.
RK lánc van a Gixxeremen gyárilag. Működik. Egyéb kérdés?
Viszont azt is elmondanám hogy ezt nem a BEB írta hanem én azaz FEKETE ZOLTÁN! és ha reklamálnál akkor nekem tedd!
Mi is nagyon vigyázunk, hogy ne kamu olajat áruljunk. Egyébként a motoralkatrész.eu-hoz képest 4l felett csak 25Ft/literrel adjuk drágábban az 5100-es 10w-40-es motult!
Amúgy mi nem egy munka utáni, esti motoros weboldalt működtetünk (mint sokan fehérváron) hanem egy normális boltot!
34 péz motoralkatrész.eu -n. Elég jó ár
Matsek is DID ZVM2-t rakott a ZZR-re, sztem az az Ace-re is jó!
Na már kezd alakulni
Felejtsd el hogy bármelyik boltban jó áron kapsz szettet, én 37ért megkaptam a komplett szettet, átlagban csak a láncom 34500 bármelyik boltban...
Én 37-ért vettem a szettet, DID ZVM2GOLD 150ló+
+jt kerékszett.
Ez baráttól baráti áron, viszont kutyától minimálisan többért tudsz venni ilyet, kb 40ért.
Szidja is hogy hamar elfogyott, csak DID!
ez a 42 E Ft os az szett ár?
Vagy Motoralkatrész.eu 46 E szett ár
Vagy vagy az Rk szett 35 ért
Nekem ócsó kellett, azért vettem.

Asszem Matskának is iris van fent...
Hé ! Az előbb beszéltél le róla:)
Maradok DID vagy RK nál
Hoppá, szállítással 42.000 és did

http://cgi.ebay.at/did-vm-kett...
sportmotoron egyébként tsanyi néven van fenn, hívatkozz rám nyugodtan
Olajtól a gumin át a láncig mindent tud szerezni.

Pl motul 5100 600-zal olcsóbb nála, mint a blackmotoban és a mániája, h ne legyen kamu olaja (küldött már el nagykerest a francba emiatt), szóval fasza.
Itt van egy ócsó

http://cgi.ebay.at/X-Ring-Kett...

Elvileg iris-szel van, de ha olcsó kell akkor ez az. (nekem is iris van fent egyébként...)
JTF584 16 ,JTR866 46, DID 532zlv-110
JTF580 16 , JTR859 46, DID 530zvm2-110
Vagy a gyári ami jtf 16 os fogaskerékkel van.