Hiába drágább egy did, jobban megéri arányaiban didet venni. Én nem vennék mást, utoljára a 125-ös yamahámra vettem valami kmc vagy mit, de az is nagy rakás hokedli volt. Mondjuk ott a 27 ló nem szaggatta szét a láncot
Ezt mondom én is. Ha az RK elmegy a motoromon, akkor az még egy jónak mondható lánc. Persze a DID az fényévekkel tartósabb. Ezt szerintem mindenki tudja. Ár - érték arányban szerintem még mindig jó az RK.
Nincs agyonnyúlva, nincs részlegesen nyúlva. Kérdés v2.0? a DID minden bizonnyal jó. De annyira nem lehet szar az RK, ha a Suzuki gyárilag azt rakta fel a Gixxer-ekre. Tévednék?
Szerintem az emberek többségének nem mindegy, hogy a kiadott 30-40eft-s lánc 12 vagy esetleg 22ekm-t fut el anélkül hogy szarrá kopna, nyúlna és főleg részleges nyúlást szenvedne. Kérdés?
Mi is nagyon vigyázunk, hogy ne kamu olajat áruljunk. Egyébként a motoralkatrész.eu-hoz képest 4l felett csak 25Ft/literrel adjuk drágábban az 5100-es 10w-40-es motult!
Amúgy mi nem egy munka utáni, esti motoros weboldalt működtetünk (mint sokan fehérváron) hanem egy normális boltot!
Én 37-ért vettem a szettet, DID ZVM2GOLD 150ló+
+jt kerékszett.
Ez baráttól baráti áron, viszont kutyától minimálisan többért tudsz venni ilyet, kb 40ért.
Pl motul 5100 600-zal olcsóbb nála, mint a blackmotoban és a mániája, h ne legyen kamu olaja (küldött már el nagykerest a francba emiatt), szóval fasza.
Amúgy mi nem egy munka utáni, esti motoros weboldalt működtetünk (mint sokan fehérváron) hanem egy normális boltot!
+jt kerékszett.
Ez baráttól baráti áron, viszont kutyától minimálisan többért tudsz venni ilyet, kb 40ért.
Vagy vagy az Rk szett 35 ért
Asszem Matskának is iris van fent...
Maradok DID vagy RK nál
http://cgi.ebay.at/did-vm-kett...
Pl motul 5100 600-zal olcsóbb nála, mint a blackmotoban és a mániája, h ne legyen kamu olaja (küldött már el nagykerest a francba emiatt), szóval fasza.
http://cgi.ebay.at/X-Ring-Kett...
Elvileg iris-szel van, de ha olcsó kell akkor ez az. (nekem is iris van fent egyébként...)
JTF580 16 , JTR859 46, DID 530zvm2-110
Vagy a gyári ami jtf 16 os fogaskerékkel van.