Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujj ez a goromba idő az én kis Thortonkámat is úgy,de úgy össze-vissza vizelte.Jajj már nem is fog tetszeni a csajoknak.Ott szarja magát össze,Vanish-sal kijön.Hook
De könnyebb. Retket honnan szereted? A sarkadról?
Nagggggyon viccesnek tetszik lenni. A retket én is szeretem, de nem a motorról. Az idomos motort nem feltétlenül könnyebb tisztán tartani, mint a naked bike-okat.
A Beccykédet told be a mosóba és nyomasd le gőzborotvával (ilyenkor irigylem azokat akiknek idomos motorjuk van).
Különben mi bajod a retekkel? Nagyon finom vajaskenyérrel. Örülj, hogy nem karfiol nőtt rá.
A mi Beccykénket is összedzsuvázta. Csupa retek lett.
A lehűlés jól jött, de a csapadék nem hiányzott. A reggeli szitálás csak arra volt elég, hogy összedzsuvázza a motoromat.
áááá....

ilyen egy f.s időt... ráadásul szerdáig marad...
már jól köszi!

Igaz van még rajta egy két apróság javítani való de jó!
a fogyasztásán kellene még finomítani!
igen, mert szerény vok meg különben is Cölöb . nah tessék kipihenni a tegnapi beállást .
Magadat kihagytad vazze!
Az első nemzetközi RC Tsillag születik produkció helyezettjei: Celeb Bandi, Celeb Ricsi és Celeb Zoli egyhangú ( khm ) pontozással. Gratulálok, szépek voltatok mondhatom
Reklámarc
meg ez is
ehh
az első RC Band beállás
Azt az asztal alatt mászós kurva istenit
RC.
Má eljöttünk
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak most tudok indulniiii
Kint voltunk, miért nem jötté?
Van valaki RC-ben? Érdemes kimenni?
Én ittvagyok az RC-ben!
RC! Van ott valaki?
thx;)
Van valami az RC-ben?
Tök igazad van, de a brit paraszt arra nem gondol, hogy ott van a Halál, és a nyomában jár! Remélem ezt még el tudja intézni... Bár annyira nem is occó... 50 font