Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívjá ha tudsz
Takker jelentkezz,főzzünk mert megromlik itt ez a szar ,már olvasztom.Hooker vótam
Miután már harmadszor jártam én is náluk, meg tudom erősíteni: valóban szuper a szervíz, nagyon jófejek a srácok, és az ár sem vészes, szóval köszi anno nekem is a tippet! Még annyit, hogy időben le kell egyeztetni velük a dolgokat, mert rengeteg melójuk van mostanában!

4 l Castrol olaj + szűrő + munkadíj 17 ezer volt, legutóbb pedig fékbetét cserén esett át a vas: 3 garnitúra fékbetét + fékfolyadék + munkadíj 30 ezer. Sajnos vissza kellett mennem hozzájuk, mert a hátsó fékbetét ugyan stimmelt, de az első betétek nem olyanok voltak fent a GSR-en, mint amit a Ferrodo katalógus írt, hanem valami Kawasaki mittudomén milyen motornak a fékbetétje jó hozzá, szóval azért írtam le nehogy valaki hasonló módon megszívja.
Oké, köszi megpróbálom majd...ha lesz rá cash is!
25 ér lehet venni olyat ami jó elvileg, de persze kitudja mikor, mert néha néha felbukkan 1-1 darab aztán ennyi, arra gyorsan lecsapnak...ezt kereskedőtől!
Van egy csávó aki 50 et akar egy komplett ilyen blokkért mint az enyém...bontva csak a forgó meg állórészért 30at kér...tehát többet mint a kereskedő!
Ezen kívül jelenleg nem találok sehol másikat, pedig jó bele 94ig az összes 125ös apriliáé!

Meghát már ott vagyok, hogy 13at elbasztam rá...és ha visszaküldöm a gyereknek ezt ami ugye nem passzol rá...akkor kb 2000et nyerek vissza rajta a sok postai UV miatt...szóval már legszívesebben felgyújtanám, nemhogy pénzt öljek ebbe a szarba!

Még1szer kösz!
Üdv, Zoli
Azért felhívhatod őket, hátha tudnak segíteni. Sok ismerősnek segítettek már a motorjuk berhelésében, ezért is ajánlom őket.
Kösz, de nem hiszem hogy barkácsolással is foglalkoznak...:D
a másik meg hogy most jöttem rá hogy barkácsolással se lehet felrakni azt a szart...
Ugyhogy mind1...
Azért köszi szépen a segítőkészséget!;)
Üdv, Zoli
www.blackmoto.hu Hivatalosan ők foglalkoznak KTM-el. A szervizük szuper, az áraikra egy fikarcnyi panasz sem lehet. A szaktudás pedig szintén elismerésre méltó.
Hali mindenkinek!
Sárbogárdi vagyok, egy normális motorszerelőt keresek itt fejér megyében egy 250-es ktm re gyújtást kéne faragni...megvan hozzá az állórész lendkerékkel együtt, csak rosszat rendeltem, és nem passzol rá, kicsit megkéne faragni hogy felmenjen, de nem merek belevágni!
Aki tud rendeset kérem szóljon, mert már 3 szor kaptam kb agyvérzést emiatt!
Üdv, Zoli
na megnéztem ma a simsont.. kicsit beteg a lelke.. de majd vasárnap eldől hogy meglesz e:D egészen egybevan:D
És mennyiért?
Ha valaki olcsón fenntartható albérletet keres Fehérváron közel a belvároshoz akkor szóljon: 35 nm, 3. em., bútorozott, szép kilátás nyílik a csónakázó tóra és van egy garázssor is a közelben.
alapjáraton hülye a szomszéd.
Na akkor kéne tenni róla ,hogy ne keverjenek arra feleslegesen
Én szívesen kiosztok egy két salátát a nem éppen vendégszerető szomszédoknak
Úgyis rég volt már ilyesmi buliban részem
ezaz hogy semmi.. beszélgettek/beszélgettünk kinn + röhögcséltünk.. na erre varrjál gombot :)
22:00 - ig biztosan.
Mi volt RC -ben,hogy háborogtak már megint?
Erre én is el akarok nézni, legalább az esti koncertre.
nezegettem par biztositasi tarifat, mivel itt sajna nagyon huzos tud lenni, szal 2007es 1098-ra 1500font/ev+20%kamat ha nem egybe fizetem hanem havonta, es az elso 2 honapot egyben kell fizetni, tehat 150font/ho mai arfolyamon 52ezer/ho. poenbol megneztem K5 1000gixxert, arra meg 1650jott ki
jah, es mas nem vezetheti, es dragabb, ha utast is akarsz szallitani, vagy meloba akarsz jarkalni vele.
a 700fontos kemeny 10 eves kocsimra evi 840font+20% kamat fizetek, de igy az asszony is vezetheti. azt kell mondanom, hogy itt a gorbeorruaknak mindent szabad, ugy leraboljak az embert, hogy hihetetlen. jah, es ha veletlenul mas kocsijat vezeted es a biztositasa nem terjed ki rad zsaruk megfognak, akkor jogsi ugrik, kocsi ugrik (200fontert visszaadjak), a tulaj biztositasa ugrik, duplaja lesz, stb ...
akkor azt meg finoman megemlitem, hogy a normal autoszerelok 120font+afa-ert dolgoznak orankent, magyar srac 60font/ora.
motorszereles boven dragabb, szal jo jatek :-D
gumiszereles kocsira 15font+afa/darab, es minden angol szerelo kocsog, siman azt mondjak a legfosabb kis problemakra, hogy nem vallaljak el :-D
az agyam eldobom ....
Ma megyünk egy Lberény-Felcsút-Gánt-Fvár kört, ha belefér beugrok. Este meddig szoktatok lenni?
Hát én azt nagyon megtekinteném gurulj már el RC felé is délután-estefele :)
Na mától indul a dübörgés Fehérváron és környékén a szörnyecskével
úú köszi:) fel is veszem a kapcsolatot az eladóval :)