Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek így hirtelenben 6004-2RSC3 20X42X12 csapágya 2 db +szimering?
Mégiscsak csapágy hangja volt Fycak!
ZiziFájter! Itt várunk rátok a RaceCaféban. Még kb. fél órát várunk rátok, azt mondtad, hogy 1 óra és kb. indultok. Remélem így jó lesz.

TA & HarcosIstennő
Most indulunk. Megyünk ki Race-ba. Gyere oda fél órán belül, mert megyünk tovább.
elindultatok már?eljöhettek erre ha van kedvetek!
Amugy délután megyünk valamerre ha a baba elalszik!
éppen a mocim darabokban !próbálom megeszközölni!de délután megyek ha még menni fog
Na egy motorozást ZiziFájter?
mi 12000 meg mi 17000? ezek milyen költségek? részleteznéd kérlek?
ja és a papírt amin kivonaták nézd meg ha már elmult 1éve akkor hagyd ott, mert évente újítani kellene a kivonatást!
adás-vételi de figyelj rá mert új szabályok vannak július 1től!
Utána műszaki mielőtt átíratnád, de mindenek előtt biztosítást kell kötni rá akár online is!Átíratás mivel 1000es 24Ft*999+12000+17000+forgalomba vissza 4000+műszaki hát :)100at tegyél félre:)
nem az én nevemen van a motor és 2010 májusában le is járt a műszakija. ma mennénk érte csak nem tudom hogy ilyenkor mi a dörgés. szóval nem az enyém még a motor műszaki nincs rajta.Hogy tovább?
Értem. Csak mivel a RaceCafé nevében írtok, nem tudjuk, hogy ki az aki éppen ír.
Na mindegy nem könyörgünk senkinek ,aki akar fél órán belül a József A.u. patika mögötti parkolójába jöjjön.Szép napot.
délután kiugrom arra felé ha össze áll a váltóm valahogy:(
Berber csak autóra van de ne foglalkozz vele ott az mz-é,gyere mááááááá
Miféle tábla?
Hát kb 1 hete szervezzük de semmit nem kell csak szívesen látunk bárkit.
Nincs tábla?
ha van rajta műszaki , neveden is van akkor nem nagy mutatvány 2800-vagy 3800 azt hiszem
Attól még eljöhetnétek igazán. Mi sem biztos, hogy fürdünk, ez a vízhőmérsékelt és az időjárás függvénye is. Ha fújni fog a szél, akkor mi sem megyünk bele, csak megáztatjuk kicsit a lábainkat.
szevasztok! Kérem mondja meg nekem valaki hogy egy 2004es gsxr 1000nek az újbóli forgalomba helyezése mennyibe kerül? Fél évig ki volt vonva de most újból forgalomba kéne helyezni! kerestem neten de sehol nem találtam Nagyon fontos és nagyon sürgős! Előre is köszönöm! halii!
de délután este kiugrom Racebe
szivesen mennénk egy baj van csak nincs hangom nagyon most kúrálodom kicsit beteg voltam:(Ugy hogy fürcsi nem lehetne
Balatonra megyünk ma. Miért kéne Tatára menni?
Indulnánk Tatára, kb 50 km.Valaki?Thomace?