Nem-nem! Most hétvégén én vagyok a program! És sajna amig nem találok munkát Székesfehérváron addig nem is lesz sok túra. Pedig állati jófejek vagytok!
Azon gondolkodom, hogy hogy a csipába tankoltam én 180Km-re úgy 10,3 litert, hogy még kb. 2 liter fért volna a tankba. Győrben mégegyszer MOL kútnál nem tankolok. Már 500Ft-ot mutatott a számláló, de még mindig nem folyt normálisan benzin a csőből, csak éppenhogycsak. Nagyritkán találkozom ilyen kúttal.
Hamarosan. Amint elkészülök vele. Sajnos most családi per van, ami miatt a hétvégén nem volt sem időm, sem pedig affinitásom a videó megszerkesztéséhez. Faterom nyakán nem akar valaki egy burnoutot nyomni?
Előbb-utóbb lessz. Most válaszolt a csaj, hogy 1-2hét múlva jön áru akkor tudja küldeni. Beszéljétek meg Kopival, hogy ráér-e addíg. Én meg körülnézek tudok-e máshonnan, gyorsabban.
Hali!Ricsi vagyok a korházbol..Néha gépkőzelbe jutok.. Nem operáltak át Szandra a jelenlegi pultos..ki tudja ha jol csinálja állando lehet Én nem vagyok valami fényes állapotban...ha minden jol alakul akkor csűtőrtőkőn őssze varrnak..de nem hiszem hogy kiengednek..szoval szar a helyzet...szét basz az unalom a fájdalom de derekasan tűrőm... főleg ha van egy kis vőrősborunk Ezt leszámitva mennék már innen a picsába..ez a semmit tevés nem a kenyerem...Mindenkinek kellemes hetet,zőkkenő mentes gurulást..sziasztok
megtudtam mennyiért vesztegetik a csapágyat? ja és ha kapok pénzt akkor még fürdünk is:)