Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha jó lesz a motorom lehet elgurulunk:)
megtudtam mennyiért vesztegetik a csapágyat? ja és ha kapok pénzt akkor még fürdünk is:)
Én viszont nyugdíjas tempóban megyek.
ha hozzászólhatok én 2000Ftból mentem 260km-t:)
igaz kis ...köszörüm van de......
én 10 litert kb 100km-re szoktam tankolni
Nem-nem! Most hétvégén én vagyok a program! És sajna amig nem találok munkát Székesfehérváron addig nem is lesz sok túra. Pedig állati jófejek vagytok!
Azon gondolkodom, hogy hogy a csipába tankoltam én 180Km-re úgy 10,3 litert, hogy még kb. 2 liter fért volna a tankba. Győrben mégegyszer MOL kútnál nem tankolok. Már 500Ft-ot mutatott a számláló, de még mindig nem folyt normálisan benzin a csőből, csak éppenhogycsak. Nagyritkán találkozom ilyen kúttal.
Karaj vagy
Negatív. 12000-es szerviz.
Jöttök jelibe? Igazi szép családi program: Jeli Cooltúra II
Nyugodt vagyok én mint a herélt ló. Csak néha ledobja az agyam a láncot. Várom már a hétvégét. Lehet, hogy jó időnk lesz.
Szivem csak nyugiii! Pénteken megyek. Ha csak addig nem nyirsz ki valakit.
Hamarosan. Amint elkészülök vele. Sajnos most családi per van, ami miatt a hétvégén nem volt sem időm, sem pedig affinitásom a videó megszerkesztéséhez. Faterom nyakán nem akar valaki egy burnoutot nyomni?
Most rendeltem meg. Ha minden igaz, még ezen a héten itt lessz.
Oké,köszi.Amennyiben ilyen áron tudsz hamarabb azt megköszönnénk
Tomi! Mikorra és hol lesz a videó fenn?
Előbb-utóbb lessz. Most válaszolt a csaj, hogy 1-2hét múlva jön áru akkor tudja küldeni. Beszéljétek meg Kopival, hogy ráér-e addíg. Én meg körülnézek tudok-e máshonnan, gyorsabban.
Szumo,akkor most mit is beszéltünk?Lesz az a gigaizé ugye?
Túraképek elérhetők ThomAce oladalán is:
http://kepek.motorfeeling.com/
Király !Na legközelebb nem üdítő megy és még egyszer köszi,hogy kinyittattad .Gyógyulj gyorsan.
Hali!Ricsi vagyok a korházbol..Néha gépkőzelbe jutok.. Nem operáltak át Szandra a jelenlegi pultos..ki tudja ha jol csinálja állando lehet Én nem vagyok valami fényes állapotban...ha minden jol alakul akkor csűtőrtőkőn őssze varrnak..de nem hiszem hogy kiengednek..szoval szar a helyzet...szét basz az unalom a fájdalom de derekasan tűrőm... főleg ha van egy kis vőrősborunk Ezt leszámitva mennék már innen a picsába..ez a semmit tevés nem a kenyerem...Mindenkinek kellemes hetet,zőkkenő mentes gurulást..sziasztok
Báttya! Adok FTP elérést, told fel oda amit mutattam múlt héten! Ott nincs méretmegkötés tudod.
Na ennek őszintén örülök. De mi van Ricsivel? És ki az a Szandra? Ricsi wazzeg! Csak nem átoperáltak a kórházban?
Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy Race Cafe ezennel megnyitott!
A türelmetleneket és a többieket szeretettel várjuk.
Szandra
Hmm. Elég hülyén tördelte a linkeket a fórummotor.