Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vackok? Azok kincsek!
Tárgytalan meglett a tel száma
Sziasztok

A kipufogos Fenyő úr telefonszámát meg tudná adni nekem valaki mert meg van beszélve vele egy dolog csak nem tudom felhívni mert nincs meg a tel száma ha megvan valakinek a zsady@citromail.hu címre küldjétek el légyszi!
Ismersz.
akkor jó, örülök hogy ilyen hamar megértettük egymást! Akkor holnap gurulhatunk Siófokra, megnézzük a régi motorokat. Nah meg ha marad még benzined elcsalnálak Inotára. Nah meg május 1 lesz... fel vonulunk
Sziasztok!

Részemről maradok a RaceCafé-nál. Nem keresek más helyet. Nekem bejött a hely és maradok is ott. Ha két hét, akkor két hét. Ha három, akkor három. Nem érdekel mennyi idő. Egy embertársunk életéről van szó. Én tudok várni.

Ricsi: Szerintem nem idegeskedj semmi ilyesmin. Az első és legfontosabb dolog, hogy felépülj, a többi már másodlagos. Ha most azon kezdesz el agyalni, hogy mit, merre és hogyan, akkor lásd a fentebb írtakat. Az első az, hogy újra talpra állj és kigyere a kórházból. Ehhez kívánok sok sikert, kitartást és lelki erőt. Jövő héten, ha időm engedi, meglátogatlak.
(7-től, délután 5-ig tolom az ipart.)
írtam egy mail-t!
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3386&session_id=9Tkqm1meP
8612706
akkor beszéljünk kellemesebb dologrol
Ki ér rá holnap kerülni egyet:)?
Őszintén? Én se rajongok Szabadbattyánért. Sok ott a cigó...
Nem akarom szítani a flame-et , de szerintem is kicsit elhamarkodott döntés, hogy gyorsan keressünk másik helyet mert a Race nincs nyitva 1 v. 2 hétig... Pláne, hogy mindenki tudja miért... már csak ezért is ki kellene várni ezt az 1 hetet... Bár én is csak ritka vendék leszek, és csak is azért nézek be mert MOTOROS kötődés van... Ja és meg akarom nézni tutu vackait

Uff beszéltem
Nem állandóra van fent.

Arról nyilatkozz , hogy mikor vagy fent msn-en.
hát te tudod..:)
Hellotok! Még csak most tervezem, hogy eljárok a Race-ba csocsózni meg mittudomén.Nem gondoltam volna, hogy ilyen be nem tervezhető baj miatt van aki már menne máshova:(. Fehérvári motoros mi a fenének menne máshova?! Sztem...
Minden más helyen is előfordulhat hasonló dolog aztán mentek is máshova? nah mind1... Ricsinek jobbulást mindenképpen! Bár nem ismerem, de akkor is. csőcső
Sziasztok!

Kapott a motorom egy kis zászlócskát. Sarló-kalapácsos sajnos nem volt
Sziasztok!Ricsi vagyok a RaceCafé tulaja..a korházbol irok nektek...Hooker nem tudom hogy nálad miből áll az egyenesség de nálam abbol ha belemondom az ember arcába amit gondolok...tőbbszőr beszéltűnk telefonon..de hogy másik helyet keresel azt egyszer se mondtad...itt olvasom...Nkem mindegy..azt csinálsz amit akarsz...ismétlem NEM AZ ÉN HIBÁM HOGY BEKERŰLTEM..ez egy TETVES CIGÁNY MŰVE..Én csak a haveromat védtem de én jártam szarul...Elfertőződőtt a sebb 2 napja ujravágtak..szerencsére jobb már...de még kb egy hétig bent kell maradnom...Mindenkitől elnézést de azért nincs nyitva a hely mert gondold át..április 8al megnyitottam senki nem dolgozott hosszu távon ott.pénzőr beszélek...én itt valaki ott?de ki?kiben tudok hirtelen megbizni is hogy csinálja..pl..tegnap beakart menni az ÁNTSZ...szerintetek mi pénzről beszélhetnék?le is huzhatnám a rolot mikőzben ott se vagyok...kb..egy hétig zárva vagyok még...ha ki tudjátok várni akkor találkozunk ott egy hétmulva ha nem akkor jelzek hogy gyertek a cuccotokért és a részemről ennyi ha bár mi kérdése van valakinek a traumatologia 4ik emeletén megtalál Tóth Richárd néven vagy hivjatok a 70 344 60 19es számon válaszolok mindenre ugy is nagyon ráérek sajna...sziasztok
NEEEEMnem:)
M garázs-gumis mühely-autókereskedés,majdem azzal szemben van.
Én örültem ennek a kezdeményezésnek, hogy lett egy motoros hely, szívesen kimennék, bár nekem már ez is elég messze van, város másik vége... Battyánba nem hiszem hogy kijárnék, de ti tudjátok.
Azért remélem kinyit még a race.
De nem a volt Vadorzóra gondoltok, a lajostelepi leágazónál? Szerintem az már pár évtizede nem üzemel.
akkor az.
az y kereszteződésnél van,jobb kéz felől.talán még ki is van irva rá hogy teke:)
Ismerem a tulajt.
Sztem már kiábrándultak belőle.Albérlő lakik ott asszem,vagy melósok?
De az nagy hely az tuti:)
Nem tudom, de említett tekét. Az hol van? Én nem láttam. Valami behalt kocsma.
Szabadbattyáni hely hol is van?
Nem egy hosszú épület ahol teke pálya is van-volt?
Sajna csak vásárolhatok íbéjen, nem regeltem eladásra is alkalmasan, mert úgyis elég esélytelenül indulunk az itteni postai díjszabással... ami GB->HUN 650Ft (2GBP) az HUN->GB 8000Ft
Mit szeretnél eladni küffődre?
Egy baráti kör kezdett szerveződni, egy helyen amit most nyitott meg a Rcsi mint bérlő. Mivel kopár volt minden és Hookerrel összeakadtak valahol, felmerült, hogy Motoros kávézó/kocsma legyen belőle. Mellesleg egy baráti kör is kezd szerveződni együtt túrázással gurulásokkal. Jó kis csapat. Azért lenne jó, mert magunk alakíthatnánk magunknak. A Ricsi nem motoros, csak bérlő. A Hokker eredetileg a szabadbattyányi helyet nézte ki, de ott nem üzemel semmi, meg kéne oldani. Aztán jött ez, egyszerűbben, közelebb, csak nagyon nehézkesen. Ha vadorzó helyet akarnánk az Szabadbattyán. Ha meghitt találkozási helyet az a Ricsi féle RaceCafe. Ti merre találkoztok?
Ezt most nem értem. Ti valami motoros klub vagytok, akinek kell egy kötelező törzshely? Ezt komolyan kérdezem, mert olyan hivatalosan szervezgetitek ezeket a találkozókat, mint egy koszos MC.
Én még nem láttam a Race Cafet, de terveztem hogy kimegyek. Ne egy kocsma tartsa már itt össze az embereket... Nekünk is van egy helyünk, ahova páran össze szoktunk jönni péntek esténként, de ha épp nincs nyitva, vagy zárt rendezvény van, attól nem lesz másik törzshelyünk.
Mi az a hely battyánban?
Egyébként ki ez a Ricsi, azon kívül hogy a tulaj? Valamelyikőtök haverja? Nem vagyok képben, úgyhogy tájékoztassatok légyszi