Hello! Érdeklődnék Ricsi állapotáról. Remélem jobban van már! Lehet valamit tudni a RaceCafe nyitásáról? Már nem sürgős, csak hogy ne menjek potyára, bár még az is belefér.
Ha ezeket így leírjátok nekem akkor lehet hasznos lenne megcsinálni egy mindenki számára elérhető Google térképen hogy hol lehet és milyen feltételekkel......
Mi a véleményetek? Lenne realitása, fenntarthatósága, létjogosultsága egy ilyen kezdeményezések?
Átmész Pátkán teljesen, át a patak-hídon, a zámolyi útat elhagyva az első letérő jobbra. Épp a magasfeszültségű villanyvezetékek alatt. Egy kicsi kis pálya, nem is tudom, hogy idén haszálták-e már. A helyi kisgazdászok csinálták maguknak úgy, hogy végigmentek egy gyűrűshengerrel a nyomvonal egy részén:D
Pátkán teljesen át kell menni az egész falun.A falu mögött van valami TSZ és ott kell ha jól tudom jobbra fordulni és onnan már nincs messze.De azért érdeklődj másoktól is,hátha több és pontosabb infóval tudnak szolgálni.
Amugy nem találom lehet én nem vagyok ott a toppon de face-n nem lelem:(
Egy két képet feldobsz ide hétvégéről?
Jobbulást
Mi a véleményetek? Lenne realitása, fenntarthatósága, létjogosultsága egy ilyen kezdeményezések?
Elvileg akkor ez az!?
Átmész Pátkán teljesen, át a patak-hídon, a zámolyi útat elhagyva az első letérő jobbra. Épp a magasfeszültségű villanyvezetékek alatt. Egy kicsi kis pálya, nem is tudom, hogy idén haszálták-e már. A helyi kisgazdászok csinálták maguknak úgy, hogy végigmentek egy gyűrűshengerrel a nyomvonal egy részén:D
http://sportmotor.hu/motoros_e...