Ezért puha rongyot forró vízbe mártasz, ráteríted a plekóra és rajt hagyod egy darabig. Felpuhítja a mocskot és utána finoman le tudod törölni mikroszálas kendővel.
Hétvége Turul? Gánt műmájereknek? Gixer gyilkos kanyargós, szerintem? Állítólag Ricsi kijön, és lehet nyit a Caffe is végre! Lehet lendíteni a forgalmat, meg megbeszélni a cigo diverzitás hatásait városunkra. Hogy apadna el a tejük.
Ha holnap napközben ráérsz,Széchenyi úton a Krűger festékbolt mellett melózok.Csörgess meg ha arra jársz.Szám az adatlapon.Vagy majd hétvégén valamikor.
Jobbulást Ricsinek és akkor szombaton, de remélem nem lesz túl korai a visszatérése, már hogy lehet pihennie kéne nem?! De ő tudja biztosan majd. Szombaton majd Siofok-ról hazafele benézünk. Ott veteránmotoros találkozó lesz ha jól olvastam.
Hali!Ricsit pénteken engedik ki a kórházból és szombaton kinyit.Nem tudta így az elején elintézni,hogy bejelentsen valakit addig és nem akar az APEH-el az elején összeveszni.Tehát szombat.
Akkor azért akad itt a környéken pár hely. Bár lehetséges h Pákozd lesz a legalkalmasabb környék mert Kisfalud mellett is van állítólag egy pálya és ahogy néztem az egész Kisfaud feletti rész semmilyen természetvédelmi oltalom alá nem esik.
Maroshegyen is van egy kis terepezésre alkalmas hely.Borszéki utca vége felé,a vasuti átjárónál kelll lemenni.Régen ott gyakorolt Adamek Imi is és a Motorcenteres Jakli Attila.csak már lehet benőtte a giz-gaz.
AHA mivel asszonykának nem ismerőse nem jeleníthető meg a kép!
Felteszel Tom egy kettő olyat ahol jómagamba gyönyörködhetek és persze pár csoport képet.....
Ezért puha rongyot forró vízbe mártasz, ráteríted a plekóra és rajt hagyod egy darabig. Felpuhítja a mocskot és utána finoman le tudod törölni mikroszálas kendővel.
Én a szakadt pamutpólóra esküszöm, de a mikroszálas törlőkendő is jó ha az asszony nem vesziészre hogy elloptam
Köszi a tippeket a tisztításhoz.
A sisakpexim már szinte átláthatatlan a tetemektől:
Szombat családi nap lesz nálunk,de vasárnap délután 5-körül benézek lendíteni a forgalmat.
Kis segítség kellene.
Ki mivel tisztítja te a bogarakat a motorról,sisakról?
Van valami titkos kegyszer?
Akkor azért akad itt a környéken pár hely. Bár lehetséges h Pákozd lesz a legalkalmasabb környék mert Kisfalud mellett is van állítólag egy pálya és ahogy néztem az egész Kisfaud feletti rész semmilyen természetvédelmi oltalom alá nem esik.
Felteszel Tom egy kettő olyat ahol jómagamba gyönyörködhetek és persze pár csoport képet.....