Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként amikor a DHL-nél mosatom a gépet és a haver van ott,szoktam kérni speckó bogároldó anyagot.Van valami csodaszerük
Elvileg minden karcol valamennyire.

Ezért puha rongyot forró vízbe mártasz, ráteríted a plekóra és rajt hagyod egy darabig. Felpuhítja a mocskot és utána finoman le tudod törölni mikroszálas kendővel.
A papírtörlő karcolhat, figyelj rá!

Én a szakadt pamutpólóra esküszöm, de a mikroszálas törlőkendő is jó ha az asszony nem vesziészre hogy elloptam
Hi!
Köszi a tippeket a tisztításhoz.
A sisakpexim már szinte átláthatatlan a tetemektől:
Hi!
Szombat családi nap lesz nálunk,de vasárnap délután 5-körül benézek lendíteni a forgalmat.
Ablakmosó!Meg papírtörlő.Már aki tisztítja de egy férfi nézzen ki a bogarak közt is
Szombat este 6-tól nyitóbuli a feltámadáshoz...
Van egy LIDL-s autó-ablak tisztító sray azzal. A buksi plexit is. Lilakupakos, wirth? Wagy mi.
Hétvége Turul? Gánt műmájereknek? Gixer gyilkos kanyargós, szerintem? Állítólag Ricsi kijön, és lehet nyit a Caffe is végre! Lehet lendíteni a forgalmat, meg megbeszélni a cigo diverzitás hatásait városunkra. Hogy apadna el a tejük.
Hi!
Kis segítség kellene.
Ki mivel tisztítja te a bogarakat a motorról,sisakról?
Van valami titkos kegyszer?
Asszony később be tudna segíteni neki.
Ha holnap napközben ráérsz,Széchenyi úton a Krűger festékbolt mellett melózok.Csörgess meg ha arra jársz.Szám az adatlapon.Vagy majd hétvégén valamikor.
Jobbulást Ricsinek és akkor szombaton, de remélem nem lesz túl korai a visszatérése, már hogy lehet pihennie kéne nem?! De ő tudja biztosan majd. Szombaton majd Siofok-ról hazafele benézünk. Ott veteránmotoros találkozó lesz ha jól olvastam.
Örülök hogy pénteken már kiengedik!Addig is pihenjen sokat és jobbulást neki!Szombaton majd beugrok a Caféba!
Hali!Ricsit pénteken engedik ki a kórházból és szombaton kinyit.Nem tudta így az elején elintézni,hogy bejelentsen valakit addig és nem akar az APEH-el az elején összeveszni.Tehát szombat.
hm. Köszönöm az infót.

Akkor azért akad itt a környéken pár hely. Bár lehetséges h Pákozd lesz a legalkalmasabb környék mert Kisfalud mellett is van állítólag egy pálya és ahogy néztem az egész Kisfaud feletti rész semmilyen természetvédelmi oltalom alá nem esik.
Valamikor találkozzunk és visszaadom a szerszámot
Maroshegyen is van egy kis terepezésre alkalmas hely.Borszéki utca vége felé,a vasuti átjárónál kelll lemenni.Régen ott gyakorolt Adamek Imi is és a Motorcenteres Jakli Attila.csak már lehet benőtte a giz-gaz.
Hja és hátramenetben is tud kerekezni.
Szia!Ide nem tudsz feltenni párat?ha nem nagy kérés:)
Mondtam, hogy majd hétvégén állok neki.
Fotókat nem nyomod, fel? Én is akarok!
Videjót sikerül megvágni?kiváncsi vagyok rá:)
Azt csak Takker csinált. Meg otthon vannak a fotók. Itt a fórumon van pár kép, én ennyit csináltam össz - vissz.
AHA mivel asszonykának nem ismerőse nem jeleníthető meg a kép!
Felteszel Tom egy kettő olyat ahol jómagamba gyönyörködhetek és persze pár csoport képet.....