Ejha ez már egy kiindulási alap lehet mert nézegettem a Natura2000-es területeket és pátka illetve pákozd között nagyon sok ilyen van pl. a pákozd feletti régi tankpály/lőtér fullra az sajnos, de pátkár eltudok jutni terepen ugy h ezt a területet nem érintem.
Ha esetleg megtudnád hogy hol van ez Pátkán akkor kérlek írd meg nekem.
Előre is köszönve és várom az ujabb ötleteket ha vannak. :-)
Hellotok! Bandival és Tibivel voltunk szombaton egyet motorozni, meglátogattunk egy szabadtéri 'múzeumot', ahol légvédelmi cuccok vannak. Készült pár kép, ha érdekel valakit itt megnézheti: http://kriszkee.fotoalbum.hu/i...
Én megszerkesztem a videót, csak jó lenne, ha át tudnám húzni valahonnan. Este nem ugrasz át hozzám? Ősz utca 4-es számban lakom. 17 óra után otthon leszek.
Megszerkeszted a videót, vagy lássak hozzá én? Átadnám valahol az anyagot. Az egyik legjobb rész hiányzik neked ha el tudtad vinni a RaceCafe-ból akkor is.
:-(
Jó, hogy benéztem ide. Megvan az új úti cél... ...köszi!
Ha esetleg megtudnád hogy hol van ez Pátkán akkor kérlek írd meg nekem.
Előre is köszönve és várom az ujabb ötleteket ha vannak. :-)
Üdv.
A múzeum honlapja.
Székesfehérvár környékén LEGÁLISAN hol lehet (Kőszárhegyet kivéve) terepmotorozni?
Vagy Pákozd környékén, tudtok ilyen zárt vagy kevésbé ellenörzött elnézöbb helyi rendőrrel rendelkező..... szóval biztos utdjátok mit szeretnék.
DE elsősorban a legális helyek érdekelnének márha van ilyen.
Köszönöm a segítséget.
Páromnak szeretném megmutizni hátha legközelebb velünk tart, persze ha nem baj!
majd teszel fel videjót az adatlapodhoz ?
Amugy Képeket tesztek majd fel?