Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz?
Ez a hétvége már nekem is kilöve....Siófok....Veteránmotros-tali...
...hétvégére már megvan! Mór mellé megyünk Rally-ra
Ugye-ugye...egy újabb uticél jó idő esetén...
Érdemes elnézni oda.
Csáá!
Jó, hogy benéztem ide. Megvan az új úti cél... ...köszi!
Ejha ez már egy kiindulási alap lehet mert nézegettem a Natura2000-es területeket és pátka illetve pákozd között nagyon sok ilyen van pl. a pákozd feletti régi tankpály/lőtér fullra az sajnos, de pátkár eltudok jutni terepen ugy h ezt a területet nem érintem.

Ha esetleg megtudnád hogy hol van ez Pátkán akkor kérlek írd meg nekem.

Előre is köszönve és várom az ujabb ötleteket ha vannak. :-)

Üdv.
Mintha úgy hallottam volna egyszer valakitől hogy Pátka mellett van valami hely ami legális...
Szeva!Meglestem a képeket,és azt szeretném kérdezni helyileg hol van ez a "szabadtéri múzeum"?
Hellotok! Bandival és Tibivel voltunk szombaton egyet motorozni, meglátogattunk egy szabadtéri 'múzeumot', ahol légvédelmi cuccok vannak. Készült pár kép, ha érdekel valakit itt megnézheti: http://kriszkee.fotoalbum.hu/i...
Sziasztok!

Székesfehérvár környékén LEGÁLISAN hol lehet (Kőszárhegyet kivéve) terepmotorozni?

Vagy Pákozd környékén, tudtok ilyen zárt vagy kevésbé ellenörzött elnézöbb helyi rendőrrel rendelkező..... szóval biztos utdjátok mit szeretnék.

DE elsősorban a legális helyek érdekelnének márha van ilyen.

Köszönöm a segítséget.
Bizony. Emlékszem Sz.battyáni sztorira is.
Sikerálni fog megvágni Képeket ki csinált?
Páromnak szeretném megmutizni hátha legközelebb velünk tart, persze ha nem baj!
Szembe jöttem veled egy gyári magenta színű (mások szerint barbi rózsaszín)YZF 750-nel,meg már egyszer beszéltünk pár szót Szabadbattyánban.
Van rá esély Tegnap elég sokat keveregtem a városban és körülötte.
Hívj már fel légyszi mert vagy béna vagyok vagy gubanc van....
Berber, köszönöm a segítséget, gumi megvan felrakták és jó volt ár is
Telószámomat kiírtam az adatlapomra is. 4-es számban lakom, a motoromat úgyis látni fogod. 10 / 2-ben lakom. Ki van írva a nevem a kaputelefonra.
Oks. Megyek.
Én megszerkesztem a videót, csak jó lenne, ha át tudnám húzni valahonnan. Este nem ugrasz át hozzám? Ősz utca 4-es számban lakom. 17 óra után otthon leszek.
Megszerkeszted a videót, vagy lássak hozzá én? Átadnám valahol az anyagot. Az egyik legjobb rész hiányzik neked ha el tudtad vinni a RaceCafe-ból akkor is.
Szerintem nem... TUTI, hogy takarítani kéne. Már a puttonyom nagyon tele van velük.
köszi a féket ....tutti lett

majd teszel fel videjót az adatlapodhoz ?

Amugy Képeket tesztek majd fel?