Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki valakik holnap öreg motor kiállítás Siófok?
Szevasz Uram!

Te értesz az e-bay-hez ugye?! Eladásban kérném a segítséged.

Gergő
Úúúúgy utállak…

A magam részéről továbbra is RC-t favorizálom, bár ritka vendég vagyok/leszek, de szimpatikus a hely. Ti meg menjetek a …ahova akartok.
engem bízott kimaradt, pedig bevertem
Ezért enngtt meg Hooker. Most mindenki engem útál! Merthogy nincs gépközelben...
Most te ezt komolyan mondod? Téged leszúrnának akkor rögtön szaladnál a hivatalokba, hogy egy hétre bejelents egy alkalmi munkavállalót akinek van egészségügyi kiskönyve is (mert ugye vendéglátás). Gondolkodj picit el rajta...
Hooker azt mondja, hogy Ricsi nem úgy áll a dologhoz, hogy mindent a vendégért, és nem állít be valakit addig is maga helyett. Ezt nehezményezi. Nekem is van véleményem, de megkért hogy gyüjtsek a dologról szavazatokat Hétfőig. Csináltok valamit a hétvégén?
Nem szeretnék beleszólni a dologba (oda mentek ahova akartok), de csak azért keresni egy másik helyet mert a RC még 1hétig zárva tart...ismeritek az ügy hátterét, szerintem ez így nem tisztességes. Mitől lett hirtelen annyira fontos egy „bázis”, amit 1 hétig sem bírtok nélkülözni? Most az a legfontosabb, hogy a Ricsi felépüljön és nem az, hogy mikor nyit ki.
A dolog úgy néz ki, hogy teljesen át kéne menni, vagy nem. Lenne befektető a dologra. Úgy látszik Ricsinek nem pénz a dolog. Alig 1 hét alatt nagy érdeklődés kezdődött amit az egyhetes zárás igencsak tönkretett. Erre keresünk megoldást egy megbízható partnerrel. Még én sem láttam a helyet, de Hooker elmondása szerint igen kiváló lenne. Kisbuszos hazaszállítás onnan is megoldható...
Allbike.hu, vagy kutya.
SZia
Mikor adhatom vissza a kulcsot?
esetleg ma este vagy holnap?
valaki amugy nem tudna OCSO pénzé 15/40es olajat a mozdonyomba?
egyszer átmehetünk oda is szerintem utána majd vissza szokunk ide nemde?
Mindenkinek!

A RaceCafé úgy néz ki még egy hétig zárva tart, mivel Ricsit benntartják, és nem hajlandó senkit betenni maga helyett, különféle okok miatt.
Hooker felkapta a lét és keresett egy másik helyet, ami kb. 5x akkora, biliárd is van, pince dühöngőnek, rúd, szobák alváshoz..., és zárt parkoló. A szépség hibája, hogy Szabadbattyánban lenne, ami bár csak 3 perc de... mégis messzebb van.

A kérdés a tisztelt tagsághoz: Költözzünk, vagy várjunk? Kérek mindenkit véleménye kifejtésére!
Tessék a válasz gombra nyomni, hogy lássak egy szavazási eredményt!
nos emberek ki mikor szálingózik ki Ricsiékhez?
holnap lehet elmegyünk Siófokra a kiállításra de még képlékeny!

SZép napot
A motorozós képeinket majd ide tolom fel: ide ni...
Siker, teljes siker.

De ez nem az a csaj
És megvolt az azonnali eredmény? Vagy megint csak a motoroddal volt el a csaj?
Fel lesz töltve tárhelyre, onnan le lehet zúzni az összes képet, meg majd a videnyót is.
Talán megbírom, bár ma reggel is olyan fejem volt, mint a kiszántott egérnek :D
Ha nem bírsz velük szójjá nyugodtan. Szabad vagyok, besegítek..
Felveszlek majd, de meló után húzok is egyből Szhelyre. Thomace-nak és Szumoo-nak áthúztam minden képet, ők oda tudják adni!
Ezért az oltásért jár a pont.
Te kis köcsög.
Kettőt is megmotoroztattam Az egyiket azonnali eredménnyel, a másik halasztva a jövő hétre

Akiről meg szó van, azt csak majdnem, mert már nagyon késő volt. Szombaton majd jön velem ausztriába szerpentinezni

Fél 12-kor értem haza, szarrá fagyva.
Elintézem olcsón és át is mész