Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De bizony
Melyik is az a berkes? Nem kéne elgurulnunk páran arra felé kicsit"spontán"?
Oksi!ELmegyünk nagyihoz anyuka napra (kötelező) utánna meglátogatnálak...
talán nem Ti voltatok ott akiknek az első kereke a hűtőbe landolt?:)
Ez előfordult volna akkor is ha gyalog mész. Legközelebb ne 30-al menj hanem legalább 50-el. Megállni semmi esetre ne állj meg, mert akkor vagy a leginkább támadható. Amúgy meg ne foglalkozz túl sokat a témával, nem ér annyit az egész.
Ritka az ilyen,abszolút nem jellemző.Nyilván" fehér" volt.Túl kell tenned magad rajta.
Talán ma jobb lesz, de ne reggel 6-ra gyere
De ez most teljesen letörte a kedvem.
Mit szoktatok ilyenkor csinálni ha nektek támad valaki?
Némi koccanás. Nem akarok nyilatkozni, részleteket elárulni, majd az érintett közzé teszi ha akarja
Mitörtént?
Láttam a motorodat a parkolóban, meg hazafele ahogy mentetek a hetesen, épp akkor lett bepakolva egy motor furgonba, szegény tengelytávja némileg módosult
Olyan 11óra környékén lenéztük a parta kajálni, aztán visszamentünk vártuk a Krisz haverját de nem jött, aztán így elindultunk hazafelé.
meddig voltatok?Akkor mentünk pont haza csak amit akartam venni nem tettem meg mert nem fért volna el:(
HOlnap vagy hétfő lenne neked job?mikor érsz rá Főmérnök Úr
Majd legközelebb
kiugorhattál volna elém hogy huuuu én vagyok
Óóó baszkíí! Rossz képet raktam be:D Ez én vagyok
Akkor rossz embert fotózott a Krisz , mondjuk én montam neki hogy "biztos te vagy, kék motor zzr felirat"
Mikor voltál Siófokon?
Na ezen már igen:)
Szia!
Ezen nem de ha megnézed az adatlapot megláthatsz:)sőt teszek fel csak neked egy képet
Szerintem roszkor voltál rosz helyen.
Sziasztok!

Még kezdő motoros vagyok, ma mentem a mocimmal egy kört(kb 30-al) a berkesen, és majdnem meglincseltek. Kiugrott elem egy izomcsávó, nekiesett motornak, bukómat letépte és ütött, közbe jött az egész putri és ordított mindenki. Szerencsére ki tudtam menekülni és kisebb sérülésekkel megúsztam.
Komolyan ennyire nem tolerálják a motorosokat, vagy ez kivételes eset?
A legrosszabb, hogy el se tudom kerülni ezt a környéket, mert gyakorlatilag mellettük lakok.
Jó volt ez a nap is. Idő is jó volt, a motorok is bírták ,főleg a tiéd 1:50be kevert vízzel :)
Sziasztok! Ma voltam a Bandival Siófokon a veteránmotoros találkozón ahol készítettem pár képet. Akit érdekel itt megnézhet párat belőle: http://veteranmotor.kriszkee.f...

széles utat...