Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy takarítani kéne? Nekem nagyon tele a téli cipőm... velük is meg a vezetéssel is, akik pénzelik azt a ganyé ...
Természetesen, igen.
Hi!A dekorációs anyagok között legyen néhány hegyes,éles,nehéz,stb.A motorlánc is jó.
Csak azért,ha betalálnak a roma-iak,kérdés nélkül ki lehessen tenni őket.Mert ahova beszoknak,annak ahelynek annyi!
Mondjuk a krimó környéke ilyen szempontból elég tiszta.
Jobbulást a ricsinek!
Thunder,te jöttél velem szemben a balatoni út körforgalma felé?
Nem kommentálom mert nyoma marad. Azt hittem már a RaceCafé-t kóstolták be.
Haverjába belekötöttek a tetves gecik egy szórakozóhelyen, és ez lett a vége. Csípője környékén bicskázta meg.
Csöccs!

Átírattad a nevedre már a gépet?
köszí:) jó kis túra volt! ( földi telepítésű légvédelmi kütyük múzeuma Zsámbék ill. Üvegtigris szolgáltató központ Tinnye )
Brutál... Rabolni akartak a Brazilok vagy tud valaki valamit? Jobbulást Ricsinek!
Ezt meg Krisznek, mert meg érdemli.
jobban utánanéztem és ott voltam a Race-nél, csak sajna zárva volt, de nem adom fel, ha újra ki lesz nyitva elgurulok ismét. Azért kiderült most, hogy nem csak én voltam bizonytalan a hely hollétével kapcsolatban, érdemes lesz valami táblát a falon, vagy guminyomot az aszfalton hagyni...
Nah hát akkor örülök hogy összefutottunk.Jövöhét szombaton megyek le Siófokra,azt szerintem hazafelé jövet majd beugrok,mert kiváncsi vagyok erre a motoros kocsmára!Jó ötletnek tartom nagyon!
-y
Cezar7. Nincs az olyan messze földúton sem. egyszer felderíted és kész. én kb 15 éve felderítettem:)De azóta csináltak elkerülőt:)Mondjuk az alatt át lehet menni Kalandra feeeel
Azok mi voltunk Tutuval megy Matskával
Köszönöm a segítségeket.

Tehát akkor rendőr jóindulatán múlik mivel jogsi nincs semmilyen mopednél nagyobb motorra.igazából földúton gondoltam a megközelítést de így átgondolva kissé messze lenne Kőszárhegyre ismeretlen utakon lecsorogni majd vissza....
Jobbulást Ricsinek!Én is épp ma kerestem fel a helyet,elsőre nem találtam,el is indultam hazafelé,de aztán jött három srác,és erős volt a gyanúm hogy a Race Cafe-ba mennek,így utánuk eredtem.És jól sejtettem,mert pont a kávézó elött álltak meg,és szomorúan vettek ők is tudomásul hogy zárva van sajnos.Bizzunk Ricsi mielöbbi felépülésében!
Mihamarabbi jobbulást neki, remélem gyorsan felépül!
hello! Közúton kell jogosítvány, magánterületen nem. Szerintem nem érdemes kockáztatni még ha intelligensen mész is, mivel nem biztos hogy te okozol balesetet, lehet hogy más és akkor előfordulhat hogy rádverik a balhét:(. A rendőr meg nem hülye, max jóindulatú. Ha akarja eldönti hogy mekkora is az a motor, ha kétsége támad azt is megoldja ha akarja. Általában krosszmotoron azért látszik ha nem 50-es . Utánfutózni kell sajna vagy marad a kockáztatás. De ha már csalsz , akkor már tökmindegy hogy 125 vagy 250... és ez utóbbi azért csak jobb. Ez az én véleményem. Jah! Nem tudom hogy egyáltalán krosszgumival mennyire jó aszfalton helyszínregurulni .
hmmm , akkor elsősorban jobbulást kívánok Ricsinek ! Remélem nem lesz maradandó baja és hát elég elképesztő hogy ilyen megesik .

Éppen ma szántam rá magamat arra, hogy csatlakozok hozzátok és jól elleszek. Ki is mentem a jelzett területre, de sajnos nem találtam a Race-t;(. Gondoltam hogy béna vagyok, bár nagyon nem is jártam pontosan utána a helynek. Akkor lehet az volt a baj, hogy nem is volt nyitva:(. Amúgy van valami ismertetőjel amiről egyértelműen megtalálom majd?! VAlaki csocsózzon már velem ám!:) NAh mégegyszer jobbulást, gyógyulást Ricsinek!
Jobbulást kívánunk Ricsinek! Nagyon aggódunk érte, hogy mihamarabb felépüljön.
Gondolok itt arra hogy pl. Kőszárhegyre kicsorogni.....
Én nem is akarok a közútra menni, mert nincs jogsim és szeretem betartani a szabályokat de a jövőben szeretnék motort kezdve egy ak -val, de előbb tudni szeretném hogy mennyire menne ez nekem legalább terepen eere a célra pediggondoltam egy max 125 ös kis gépet amibe van egy kis erő..... Nem randlírozni meg vagánykodni akarok de azt sem szeretném hogy a "B" -s jogsim esetleg veszélybe kerüljön amiatt hogy megfgo az istenháta mögöt, erdőben szántó széle melletti úton.....

Köszönöm.
Szerintem a földút is közút, állítólag rendőrt is láttak már motorost kergetni az erdőben.
Ennek ellenére sokan hajtanak 125-öst sm papírokkal, ha a motor elég kicsi ahhoz hogy ez hihető legyen akkor nem lesz gond.
Ha a városból kijutást kulturált, udvarias motorozással oldod meg, akkor nem is nagyon fognak megállítani.
Sziasztok!

Elsősorban azért ide teszem fel a kérdésem mert lehetséges hogy Ti már találkoztatok ezzel.

Mi történik akkor ha egy rendszám nélküli cross motorral, jogosítvány nélkül megállít a rendőr (125 cm3), Csak B-s jogosítványom van. (15 év) Vagy földúton mehet velem inden gond nélkül? (bár nemhiszem)

Félre ne értsetek, már bőven nem azafajta 14 éves kis...gyerek vagyok aki csak menni és menni akar.....

Vásárolni szeretnék egy max 125 -ös cross motort hobbi motorozásra, de fehérvárról kijutni kissé bajos bármilyen tereppályára......

Segítségeteket előre is köszönve.