Bandi azt meg sem említettem, hogy így felesben ( fele víz, fele benzin ) mennyivel kevesebbet evett a motor:). Szinte alig fogyott a benzinből ! Most állok neki előhívni a képeket, sztem estére fent lesznek! csőcső
Gyárekek... Kipucoltam a Ram Air-t a Gixxer-emben. Abban mi mindent találtam, az hihetetlen. A hatalmas döglött darázstól kezdve egy komplett bogárgyűjteményen át a kavicsdarabig mindent. Hogy a picsába kerül a légszűrőmbe aprókavics? Melyikőtök ment előttem kőszállítóval?
Légszűrőház, Ram air beömlők, légszűrő kipucolva, motor lemosva.
Szegény Berbert ne bántsátok már gépközelben vagyok.Ha tudom,hogy ekkora balhé lesz nem is említem meg hogy a Battyáni hely már lassan egy éve tervezve volt és ha egyáltalán kinyit odamehetnénk addig amíg a race zárva
Szevasz Ricsi!Tisztában vagyok vele,hogy nem a te hibád ezt a telefonban is mondtam.Mielőtt megkerestelek ezzel a motoros kocsma ötlettel illetve mikor Csabi elmondta Neked és megbeszéltük nos az előtt én már beszéltem egy illetővel aki meg akarta nyitni a Battyáni kocsmát.Nem arról van itt szó,hogy elindul valami és azonnal kicseszés van.Nem jók a félreértések ezért itt írom le,hogy első kézből tudja meg mindenki.Semmi sem biztos Battyánnal kapcsolatban csak miután tegnap beszéltem azzal az emberrel aki ha kinyit ,ideiglenesen beengedné a motorosokat.Ennyi a történet röviden.Na jobbulást Neked.Majd felhívlak mert tegnap mikor ezt az infót kaptam már nem tudtalak értesíteni.
Sziasztok!Hétfőtől kinyittatom a kávézot a barátaimmal.De velűk is csak azért mert valamiért bizok bennűk.Meg hát nem hátrány hogy mind a ketten vendéglátosok jo ideje..jah...és motoroznak Ha valaki akar mehet és rendezkedhet.Én jo ha a hét végére kimehetek.Mindenkinek kellemes hétvégét jo gurulást..sziasztok
Viszem majd az én vasamat is mert koszos
Légszűrőház, Ram air beömlők, légszűrő kipucolva, motor lemosva.
Ha más nem kiviszem és ott hagyom amikor lesz időd megnézegeted!
Holnap délután nem jó neked?vagy valamelyik nap jövő 7en?esetleg ma késő délután !?
Mikor érsz rám megint kicsit?:)
Lehet meg kellene nézni a csapágyakat!Valami 70nél szól elöl!
Szörnyecském forgalomba helyezéséhez kérnék segítséget... Regadó, műszaki, stb:)
HELP!
Üdv: Papajohn
Üdv: Papajohn
aki szeretne jönni nyúlcipő:)!Nagy Tesco benzinkút majd irány horány:)