Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Race Cafe előtt a csapat
Csocsi!Azt mondta Ricsi,talán holnapra megoldja a nyitást csak az éjjel fehér(nek) nem mondható polgártársaink megkéselték.Szerencsére nem ért létfontosságú szervet.
Nem kommentálom mert fasiszta leszek ha őszintén írok
csak 6-7között tudnék menni

De hová is kellene bemenni?
felteszed majd a nicket ahol a videot meg a képeket meg lehet lesni?
Nincs café gyerekek, Ricsi kórházba került. Most hívott. Pár nap mire felépül.
Hívj meg lécci! Átadni valahol az anyagot! Valami gépes helyen!
Ha ott vagytok Thopmace!
A kamerán a legjobb rész maradt fenn! Vagy itt nálam, vagy valami normál helyen 11 perc alatt átrohan az adag. Ne szarakodj azzal a géppel.
Ugorj be 10 perc alatt rendbe teszem.
Szia!
Be van rohadva a fékem!
a 2dugattyú közül az egyik nem akar mocorogni!az tolja állandóan a fékpofát a tárcsához!
Szét kéne szedni a féket és gondolom le is kellene légteleníteni de nincs szerszám és szakértelem
kicsit szól az első fék ugyhogy holnap el kell vinni dokihoz!A szelepek jól muzsikálnak beálltak rendesen de ez a fék...kicsit be van rohadva
Mi törpént a gépeddel? Tegnapi túrát zokon vette?
1 óra után tuti kinézünk egy pár percre. Meg letölteném a mobilwinyómra a videót amit Berber felvett. Remélem nem lesz túl lassú.
Mármint a pityerbe
Ok,lehet kinézek én is hátha tudok segélni
ha sikerül motort varázsolni.......
Kinéz valaki a Caféba olyan 1 óra körül?
most megyek motorért és kulcsért
Feketehegy
Pityer u 22
a rába u. pityer sarka szembe a rábával fehér kerítés!
OK . rávetem magam az ügyre. Hol talállak meg ha sikerül előhalásznom az imbuszt?
No mit alkotsz?
A fékednek lett volna az a surrogó hangja?
Az a baj hogy próbáltam már de szerintem még a gyárba szedték szét:)
Kicsit össze van rohadva a fékem és olyan hangja van főleg nagyobb sebességnél hogy a motor hangja sem hallatszik!
Gondoltam neki esek mielőtt beblokkol és ....................
Tegnap is már féltem kicsit hazafelé!
Amugy megköszi ha lenne!
Vagy 1 óra múlva viszek imbuszt
Ha nincs más,próbálj 5ös csavart bele rakni,végére 2 kontra anya és egy 8as villás kulcs.Ha minden igaz az 5ös csavar feje pont nyolcas .Na ez aztán gubancos lett
Csocsó van!Partner kérdéses