Csocsi!Azt mondta Ricsi,talán holnapra megoldja a nyitást csak az éjjel fehér(nek) nem mondható polgártársaink megkéselték.Szerencsére nem ért létfontosságú szervet.
Nem kommentálom mert fasiszta leszek ha őszintén írok
Ha ott vagytok Thopmace!
A kamerán a legjobb rész maradt fenn! Vagy itt nálam, vagy valami normál helyen 11 perc alatt átrohan az adag. Ne szarakodj azzal a géppel.
Szia!
Be van rohadva a fékem!
a 2dugattyú közül az egyik nem akar mocorogni!az tolja állandóan a fékpofát a tárcsához!
Szét kéne szedni a féket és gondolom le is kellene légteleníteni de nincs szerszám és szakértelem
Az a baj hogy próbáltam már de szerintem még a gyárba szedték szét:)
Kicsit össze van rohadva a fékem és olyan hangja van főleg nagyobb sebességnél hogy a motor hangja sem hallatszik!
Gondoltam neki esek mielőtt beblokkol és ....................
Tegnap is már féltem kicsit hazafelé!
Amugy megköszi ha lenne!
Ha nincs más,próbálj 5ös csavart bele rakni,végére 2 kontra anya és egy 8as villás kulcs.Ha minden igaz az 5ös csavar feje pont nyolcas .Na ez aztán gubancos lett
Nem kommentálom mert fasiszta leszek ha őszintén írok
De hová is kellene bemenni?
A kamerán a legjobb rész maradt fenn! Vagy itt nálam, vagy valami normál helyen 11 perc alatt átrohan az adag. Ne szarakodj azzal a géppel.
Be van rohadva a fékem!
a 2dugattyú közül az egyik nem akar mocorogni!az tolja állandóan a fékpofát a tárcsához!
Szét kéne szedni a féket és gondolom le is kellene légteleníteni de nincs szerszám és szakértelem
Pityer u 22
a rába u. pityer sarka szembe a rábával fehér kerítés!
A fékednek lett volna az a surrogó hangja?
Kicsit össze van rohadva a fékem és olyan hangja van főleg nagyobb sebességnél hogy a motor hangja sem hallatszik!
Gondoltam neki esek mielőtt beblokkol és ....................
Tegnap is már féltem kicsit hazafelé!
Amugy megköszi ha lenne!