Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük mindenkinek a kellékeket,főleg Tutu lepett meg minket a tankkal,kipufogóval,felnivel,nyereggel.Még egyszer köszi.
Az nem holnap lesz?
Este Ismerős Arcok koncert 21:00 FEZEN Klub. Valaki?
csapTad
Te csapdad neki ma fél 1 körül a Palotai úton? Zöld-fehér régi ZZR
Nem bánod meg, ha benézel.
Okés. Lehet, hogy kinézünk este valamikor, de ez nagyon nem 100%. Asszonyon múlik, hogy mennyire akar motorozni a 3 és fél órás buszozás után.
Mosmá megnézem magamnak ezt a helyet asszem , hétvégén nem vagyok itthon, de jövőhéten beugrok 1 üccsire. kiváncsi vagyok!
Értem,jó mulatást de ha kedvetek van majd két futam közt akkor ott leszünk némi frissítővel a race-ba
Beugrom sztem, de még nemtom mikor. Készre akarom csinálni a logót
Sajnos nem tudok este menni sehova. Két hét kihagyás után ismét találkozom az asszonnyal, aztán szeretnék vele lenni.
Oké,köszi.Egy normál garázs van benne egy ETZ 250 meg a Yamaha.
Én meg itt lakok veled szemben a József A.-ban és utálok oda menni de ez van,biciklivel szoktam menni Persze értem mit írsz.Este lesztek amúgy?
Max felrakom bent a bolhára, ha gondolod, csak írd le a paramétereket. Nekem mindenféle képpen az ősz utcában kéne garázs, mert nem nagyon szeretek / tudok sétálgatni.
Bocsi,tényleg ha valakinek jó a Gellért vagy tud valakit szóljon
Hű, ez gyors volt :)

Ideirányítottam a srácot, akinek kell
Én a Horváton tudok helyet. Egy motor van benne még mindíg.
Sziasztok!

Az Interspar mögötti új társasház alatt a mélygarázsban úgy tudom van kiadó hely, ha valakit érdekel megkérdezem!
Azért nézd meg az enyémet is.
Nekem meg az Ősz utcában kéne, vagy ott a 4-es szám látható körzetében. Mondjuk valamelyik ház alatti garázsban.
Nekem van csak a Gellért-soron.Egyedül bérlem a füstinek (Hooker)
Nem tudtok valami kiadó v betársulható garázst a balatoni u. elejének (13-as szám) környékén?
De a jövő hét végéig nem kapja vissza. Remélem tud szerezni addig egy projectort kölcsönbe.
Ja hogy vége? Francba. Csütön megyek haza, utána héten meg már délutános vagyok
Jövő hét teljesen jó, hétfő-kedd v szerdán kéne megcsinálni, akkor már délelőttös leszek tehát 2-ig dolgozom.
Megkérdeztem egyik kollégánkat. Megpróbál szerezni. Az övé sajnos kölcsönbe van adódva jövő hét végéig.