Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedden zárom a jelentkezést a kamera beszerzésre. Addig kérek mindenkit Írjon a címemre, cimmel névvel, darabszámmal, típussal megrendelő levelet.
Mondtam! Hozol pendrivet és áttesszük 100%-osban! Ez úgyis csak izelítő....
Na jó éjt mindenkinek!
Amúgy május 8.-án buli lesz innen 50 km-re vadnyugati körülmények között ha van kedved gyere velünk
Letölteném de valami nem engedi de Kopi barátom már felébredt és küldi
f@sza!
nem kell kösz már jön
céges gépről vagyok, ezen semmi ilyen finomság nincs, a saját gépemre meg rátelepült a kedvesem és filmet néz, ahogy elnézem nem most fejezi be

hülye ötlet: próbálj letölteni egy friss flash playert, neten báthol találsz ingyé... monnyuk innen...
Nekem nem megy az adobe flash player.Meg szeretném nézni a Mátrás videót Berbertől de azt csak úgy tudnám ha leszednéd és skypén elküldenéd.
uhh, nem nagyon... felhasználói szinten... talán Matska

mi a kóc?
Amúgy számítógépben meg én szorulok segítségre,értesz hozzá?
Hejj,kicsi a világ!Örülök,hogy segíthettem
Nicsak, a megmentőm! ...

aksi csere, zzr, Börgöndpuszta vagy mi megvan?

kösz Tesó mégegyszer!
Berber,nem talállak skypén!
Az az Istene neki nem a fővárosi meccsek
Láttalak!Még intettem is!Átmentél épp Zámolyon!Lent voltam a focipályán épp jó magyar meccset néztem élöben!Megye 3as meccset!
Én is Édesem :)
imádlak kis cica
Szasz Berber mi lesz a képekkel és a videóval itt várom ?
Látod milyen szép helyen lakok? :) Hova hoztak benneteket? Ha legközelebb erre jártok akkor elviszlek kicsit beljebb is. No nem a susnyásba, oda mást viszek majd :D de az Ilona-vízeséshez elmegyünk majd.
Szia
Nem láthattalak ma a Budain a Mc döglesznél?köszöntem is
Ez ma már nem jön össze...
Na elmentem Tihanyba azt senki sem volt ott... Még szerencse, hogy egy régi ismerőssel összefutottam!
Bikerman,cső!Megyek Csákvárra ha gondolod a Pedrónál összefuthatunk.Csak egy rövid köröm lesz.