Hi!Régen írtam,akkor is keveset.Lecserélte öreg vasamat,ha minden igaz szombaton már az újabbal tudok gurulni.
Szívesen elmennék majd rövidebb gurulásokra(akár 1-2-3-órásakra is) környékbeli motorosokkal.
A motoroskocsma jó ötlet,bár nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt(de akkor nagyon!).Akár egy hűsítő erejéig is beugranék hazafele meló után.....
Nem utolsó sorban hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatnánk adott helyen.
Ha meglesz,kép is lesz róla.
Üdv mindenkinek
Jó kis hely az. Igaz kopárak a falak, egy vacak rúd sincs, de nagyon jó helyen van. Egyszer el kéne jönnötök meg kummantanai. Már ha közösségi életre vágyik valaki...
Amúgy találtunk egy helyet ami most nyitott,nincs ott senki és egy motoros kocsmát,klubot szeretnénk csinálni ott ha a tulaj belemegy.Kártya,zenegép,csocsó ,stb.Ha meg nem motorral megyünk oda és bebaszunk a góré hazaszállít .Holnap mindent tudni fogok asszem.
Cső!Tegnap ahogy eljöttem tőled egyre erősödő zörgés jött ki a blokkból annyira,hogy utánfutóval vitték el a gépet.Ma már hívott a szerelő és úgy néz ki a vezérműlánc feszítője jött ki a helyéről és ha nem ugrott át a vezérlés akkor talán ma okés lesz
Típus,fingom nincs a típusról.Az a fekete is jól néz ki csak működjön. Én Hooker ezennel megrendelek Berbertül egy ilyen izét csak múúúkodjon.Név és cím a szerkesztőségben.
Fasza volt ma a Race Cafe, örültem, hogy összefutottunk! Holnap is lesz hupákolás? Mert akkor kigurulok :)
Már ha kijózanodom addigra...