Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ezt nem nekem szántad.
szia
Emlékszel tavaly mentünk Tihany után szerpentinezni és valahol meg álltunk kajálni ....merre volt az helyileg?El kéne menni valamikor megint!
igen. felül van a kuplung, alatta a fék. kész lesz szólok megmutatom :D
mármint bal oldalon?
akkor van fék és kuplung kar is?
Mire is?
nem. első fék az első fék:D bal oldalon van egy robogó munkahenger, ami az 1ik féknyerget mülködteti. másik nyerget sima lábfék fogja. :)
ezt a hátsó kézifék dolgot mondjuk nem annyira értem, első fékkel közös körön van, hogy ha esetleg túlbillentenéd ne ess hanyatt?
hát 1kicsit:/ egy tzr50-el próbáltam 1kerekezni. de az is kegyetlen orr nehéz...

nekem ennyi türelmem sosem volt, de lehet hogy időm sem.
Dt egyébként sem olyan egykerekezős fajta motor, nagyon elöl van a súlypontja.
hát még a simóm ellen hogy kapmányolnak itthon!:D
elöl hátul tárcsa... hátul 2féknyereg kézifék miatt...
egy kicsit sokba van már. és mindig találok rajta szerelni valót:D
:)
Azért nem mindig egyértelmű hogy játék vagy birkózás

Ha megunod a simsont, szólj, hátha meg tudsz győzni, hogy kell egy dt, asszony már kampányol ellene
jah értem... én meg próbálkozok simsonnal 1kerekezni :D
de elviselnék már valami 6kilósat énis játszani:D
Fülöp Gábor!

Nem te jöttél velem szembe Úrhida előtt, kb.18óra30perc körül?
Biztos voltam benne, csak nem akartalak direktbe letámadni

Igen, van egy 80ccm dt-m is, mostmár semmi komoly gondja nincs, csak kell egy nagyobb fúvóka a porlasztójába, mert került rá egy gianelli rezó is. Ő mostanság pihen, mert inkább a 610-essel jáccadozom. A dt azért olyan nagyon olcsó nem volt, mert mostanra kb 100-120 ban van, rezóval, akksival, fesszabályzóval együtt. Esetleg egy vízpumpa szimering meg valami kuplungvarázslás kell neki, csak a gyereknek még nagy.. szóval le van ponyvázva és vár a sorsára.
na akkor onnan ismerős. a fia vagyok. elvileg téged láttalak erre dt-vel. úgytudom elég olcsón vetted és valamilyen elektrónikai baja volt. apa valami olyat mesélt.
Van mar konkret terv?

Bizony
Matska! Nem mondtál árat? Vagy de? :-Ö
Amúgy nekem kiváló AVI-t csinál, nem kell konvertálnom
Viszont a dátumot nem állítja be a kis mocsok.
ezt ismerem:D
elkezdtem csinálni a féket. elviszem vkihez aki meghegeszti nekem a tartót, és szuper lesz.
Segafredo-ból meg Lavazza-ból is van itthon bőven apám hozott belőlük pár kg-t kintről
1 Csomag Segafredo de ennyiért már Lavazza is bőven
Nyitott szemmel járj majd a boltokban
Aranyból van a doboza, vagy mi a p....
Monster Energy Drink Eladó !
1karton- 24db = 15.000Ft
1doboz = 650 Ft

Érd:
e-mail: kovacspatrik@vipmail.hu
Székesfehérvár