hát még a simóm ellen hogy kapmányolnak itthon!:D
elöl hátul tárcsa... hátul 2féknyereg kézifék miatt...
egy kicsit sokba van már. és mindig találok rajta szerelni valót:D
Biztos voltam benne, csak nem akartalak direktbe letámadni
Igen, van egy 80ccm dt-m is, mostmár semmi komoly gondja nincs, csak kell egy nagyobb fúvóka a porlasztójába, mert került rá egy gianelli rezó is. Ő mostanság pihen, mert inkább a 610-essel jáccadozom. A dt azért olyan nagyon olcsó nem volt, mert mostanra kb 100-120 ban van, rezóval, akksival, fesszabályzóval együtt. Esetleg egy vízpumpa szimering meg valami kuplungvarázslás kell neki, csak a gyereknek még nagy.. szóval le van ponyvázva és vár a sorsára.
na akkor onnan ismerős. a fia vagyok. elvileg téged láttalak erre dt-vel. úgytudom elég olcsón vetted és valamilyen elektrónikai baja volt. apa valami olyat mesélt.
Emlékszel tavaly mentünk Tihany után szerpentinezni és valahol meg álltunk kajálni ....merre volt az helyileg?El kéne menni valamikor megint!
nekem ennyi türelmem sosem volt, de lehet hogy időm sem.
Dt egyébként sem olyan egykerekezős fajta motor, nagyon elöl van a súlypontja.
elöl hátul tárcsa... hátul 2féknyereg kézifék miatt...
egy kicsit sokba van már. és mindig találok rajta szerelni valót:D
Azért nem mindig egyértelmű hogy játék vagy birkózás
Ha megunod a simsont, szólj, hátha meg tudsz győzni, hogy kell egy dt, asszony már kampányol ellene
de elviselnék már valami 6kilósat énis játszani:D
Nem te jöttél velem szembe Úrhida előtt, kb.18óra30perc körül?
Igen, van egy 80ccm dt-m is, mostmár semmi komoly gondja nincs, csak kell egy nagyobb fúvóka a porlasztójába, mert került rá egy gianelli rezó is. Ő mostanság pihen, mert inkább a 610-essel jáccadozom. A dt azért olyan nagyon olcsó nem volt, mert mostanra kb 100-120 ban van, rezóval, akksival, fesszabályzóval együtt. Esetleg egy vízpumpa szimering meg valami kuplungvarázslás kell neki, csak a gyereknek még nagy.. szóval le van ponyvázva és vár a sorsára.
Bizony
Amúgy nekem kiváló AVI-t csinál, nem kell konvertálnom
Viszont a dátumot nem állítja be a kis mocsok.
elkezdtem csinálni a féket. elviszem vkihez aki meghegeszti nekem a tartót, és szuper lesz.
1karton- 24db = 15.000Ft
1doboz = 650 Ft
Érd:
e-mail: kovacspatrik@vipmail.hu
Székesfehérvár