2010. április 24-én megemlékezést tartunk egy évvel ezelőtt Perkátán elhunyt barátunk Benő Sándor emlékére.
Sajnos a Benelli-t nem sikerült eladni , és a hitel továbbfizetése a családnak nagy terhet jelent ezért gyűjtést szervezünk. Az összegyűlt pénzt ezen a napon közösen átadjuk a családnak Pákozdon.
11:30-12:00 ig gyülekező a székesfehérvári Full-Gas-nál.
12:00 indulás a baleset helyszínére (Perkáta)
? Pákozd-adomány átadás
Kérlek benneteket aki már most tudja hogy biztosan jönni fog, e-mailben (kriszta@full-gas.hu) jelezze nekem.
Fülöp DzsÍÍ! Melgestem az Intruder és a rá nem illő fiatalember c. képedet, ahogy ajánlottad....hát, egy 3kerekű kis műanyagmotor jobban állna egy rajta ficegő 5éves korig matricával
2010. április 24-én megemlékezést tartunk egy évvel ezelőtt Perkátán elhunyt barátunk Benő Sándor emlékére.
Sajnos a Benelli-t nem sikerült eladni , és a hitel továbbfizetése a családnak nagy terhet jelent ezért gyűjtést szervezünk. Az összegyűlt pénzt ezen a napon közösen átadjuk a családnak Pákozdon.
11:30-12:00 ig gyülekező a székesfehérvári Full-Gas-nál.
12:00 indulás a baleset helyszínére (Perkáta)
? Pákozd-adomány átadás
Kérlek benneteket aki már most tudja hogy biztosan jönni fog, e-mailben (kriszta@full-gas.hu) jelezze nekem.
Üdvözlettel:
Kriszta
Full-Gas Székesfehérvár, Jancsár köz 5.
telefon: +36 (22) 504-676
email: fehervar@fullgas.hu
web: www.fullgas.hu
Tudnál egy kis üzembehelyezésben, vagy használatban segíteni?
feltámadt a pannónia motor
próbálom szépítgetni de béna vagyok hozzá.