Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és kibeb@szott jó a ZZR1400 bár az enyém kényelmesebb, jobb a fékem meg abból hiányzik nekem az a faragatlan tuskóság de azért elfogadnám. (Zöldben)

(Fülöp úr meg ne szólalj! )
Jelentem, rozsdaboglya eladva. Lószar pénzt kaptam érte de még mindig jobb, mint fizetni a bontási igazolásért...
Kawa teszt letudva...igaz bő 3 órát vártam az új Z1000-re de... ...több hozzáfűznivalóm nincs.
370km nekem is
Na Berber,elültük a seggünket
Széleset!Hát a Pest az semmi nem volt igazán de elmentünk a Mátrába,spontán.Horton nagyon jó a pizza és szép a hegy is.Ha felmelegszik az aszfalt és kicsit megismerjük a helyet lehet nyesni a kanyarokat .Aki most költözött ide,neki írom szóljon nyugodtan ha lesz gurulás mindenkit szívesen látunk.
fossá vmit az adatlapodra
Szeva Hooker!Emlékszel rám?Lidl parkoló,tudod!Remélem jó volt a pesti buli!Mi kinéztünk Kawa nyilt napra,utána meg lenéztünk Veszprémpe.Ha legközelebb mentek bármerre és időm és pénztárcám engedi,akkor itt tudunk értekezni,azt ha úgy van akkor szivesen veletek tartok.Csak annyit kérek hogy inkább itt sportmotoron értekezzünk mint motorosbázison mert ide minden nap 5x felnézek,míg motorosbázisra 3 havonta 1x.Széles utat!
A Hort - Mátrafüredi szerpentin szakasz nagyon király lett! Megvágom, azt fel is rakdosom!
részemről polgárdi vagy kőszárhegy!
Szevasztok mindenki,
most költöztem Fehèrvárra, egy idelye olvasom amiket íroggatok. Bekapcsolódnék ha lehet. Holnap (vasárnap) mennék le Balatonra megnèzni a lellei Rer beachot, meg Tihany és ami belefér délután.
ha gondolod csörgess meg a 06harminc-9negyven 3- kilencven6-tizen9en!Lehet kimegyek akkor ém is
Oké,jó szórakozást
Kimentünk a garázshoz,06-70/545-5342 a számom ha 11 környékén ideérsz.
Heló! Csak Fehérvárig megyek az ivanicshoz, a pesti rendezvényt most kihagyom - a bőség zavara
Fél órán belül visszanézek ide.
Akkor megvárunk ha gondolod.
Ha valakinek van kedve feljönni a pesti rendezvényre az legyen szíves szólni fél órán belül. 3-an már vagyunk,mindegy milyen géppel csak a 110-et kb bírja.Nem vagánykodni akarunk hanem motorozni.
Széleset!
Gondolom emberi időben kezdődik, nincs irva semmi. 11 körül szerintem Fehérváron leszek, max 12
Ma a 14.-kerben az 56-osok terén 11-től nemzetközi motorosrendőr verseny ,halálgömb,streetfighter ,stb lesz.Ha valakit érdekel.
mikor mész?
mikortól lesz?
mikorra mész?füvet vágok szerintem és lehet kiszaladok
Gyere ki ivanicshoz kawa tesztnapra
sziasztok
megy ma vagy holnap valaki valamerre?
Szevasz! De igen,velem.