Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgyse Te voltál hogyha kocsiban láttalak?

Még nincs nálam a kis gombócka, de már nagyon várom. Világéletemben ilyet akartam.
Nem én voltam, nem jártam arra mostanság, majd júniusban (műszaki)
Aranyos a kiskutyád!
lehetséges az hogy téged láttalak tegnap délután a közlekedési felügyeletnél kicsivel f7 után?
Hali Gábor!

Még ma zaklatni foglak!
hívj te is
de igen,tudok
hívj fel és megbeszéljük
Az adatlapodon szereplő képek alapján beazonosítottam, hogy hol laksz pontosan. Azon a környéken nem könnyű garázst találni. Pár évvel ezelőtt én is keresgéltem, de nem jártam sikerrel. Neked hátha több szerencséd lesz...
Fúúú mennyit kerestem én ott garázst. Senki sem tudott fura módon. Most meg a belvárosban keresek kiadó garázst. De sajnos itt sincs.
Sziasztok!

Nem tud valaki, a palotavárosban kiadó garázst?
Pontosan.
Meg ha parasztot fogsz ki a kpm-nél, mint én tegnap, akkor ha nincs láncvédőd abba is beleköt.
Világítson, villogjon, dudáljon aminek kell, legyen minta a gumin, legyen prizma a hátsó sárvédőn és ne legyen hangos (de leginkább gyári legyen) a kémény. Kb. ennyi.
Sziasztok
Ezen a szép hosszú hétvégén valami kis túra?Valaki megy Győrbe vagy Tihany?
Hali!

tudnál abban segíteni, hogy mi a csudát néznek egy motoron ha műszakiztatják? én holnap viszem a gépet a KPM-re, és érdekelne, hogy mire számítsak.

köszi: Gergő
Hali urak!

Sikerült a műszaki, na de nem a kpm-nél , hanem az autóklubnál.
Nem hallott valaki valamit az elkerülőn 7-es környékén péntek este történt motorbalesetről? állítólag egy suzukissal történt...ott, akkor tájban lettem figyelmes egy fekete-sárga gixxerre aminek a hangja közeledőből kétüteműnek tűnt...
Énish
Voltam és láttam is a gépedet de haza kellett jönni mert elméletileg jönnek megnézni a gépsárkányt!
Remélem ide is érnek!
Igen, itt vagyok majdnem 6-ig.
bent vagy akkor motorral?mert akkor lehet megy a másik kékség meg egy rémség:)
FYCAK!

Holnap viszem az ex-motorodat műszakira.
Pont szülinapomon?Talán nem a tiszteletemre?:)
Délutánra már motorral jöttem és milyen jól tettem!

A Mártírok-Seregélyesi kereszben csatt volt, kocsival még mindig a Seregélyesin araszolnék...
Akasztják a hóhért, ehh! Elhalálozott a számítógépem... Ezek szerint holnap se megyek motorral dolgozni.