Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Béla
Kommentek között:
-az legyen legalul, aki tudja utánozni paudits bélát
-nézd most a bokámat úgy hívják-e táncot sing sing sing sing
Szerintem nem lesz kész, pedig már beszéltük a 7R-esekkel hogy összefutunk.
Affene ... azért remélem minden simán megy és 7végén már nyúzhatod a zőccséget.
Most beszéltem Lallerral, aszongya síkba van húzva már a hengerfej, de nem tudja mennyire szop be a lapkázással, szóval nem biztos hogy lesz gép hétvégére. Sírni tudnék
Te óvakodj mert tényleg azt ettem és a számon! Tehát a rettegett melléktermék a megfelelő helyen fog távozni ha a nyomás megüti a kritikus szintet.
Szerintem most fejezd be, mert a végén kiderül, hogy a lencselevesed is valamiféle politikai jelkép. Óvakodj...
Hát... Én se a seggembe tömtem a lencselevest így nincs szájmenésem. Ne is törődj a "legnagyobb" magyarral, amúgy meg tudod... "Nem ide való, szedd le!"
Csacsognék én, de attól félek megint megkapom pl. egy kiállításra invitálás kapcsán, hogy "ez nem politikai fórum". De legalább nem csinálok seg...t a számból.
Mikor lesz kész a rokka? Viszket a tenyered mi?
Bocs, csak most nézem az előzményt...
remélem azóta sikerült életet lehelni a kütyübe.
Nem nagy szám, de ár/érték arányban jelenleg
nem tudok ennél jobbat.
Pénteken láttalak, ott repkedtél a horváth istván széchenyi kereszteződésben.
Bakker! Kis eső azt behal a fórum! Motorosok! Szárazidő=gurul. Nedvesidő=csacsog!
Ja valahogy úgy
kicsi a város,mi?
Mind1.
Ja meg amúgy már találkoztunk. Te rugdaltad át tesóm 1.1-es trabiját zöldkártyán, meg faterom ismeri a keresztapudat.
Még egyszer köszi a garázst!
Köszi
:) Lemaradt a név:) :fenyooldrider
Hali. Enyingen lakik. Elég ügyes az ember:). Valahol itt megtalálod az adatlapját.
Azoknak, akik darabokban is látták a motoromat.
Sziasztok, van egy motorom (VFR 800)meg egy sportdobom(Remus).
Tudtok valakit Fehérvár vagy a környékén aki csinál összekötőcsövet ill. fel is rakja a dobot?
ThomAce-nek szántam!