Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A postát ne is emlegesd, de az utánvét a legnagyobb szívás. A 4.800 Ft-os K&N tisztító szett végül 6.600-ra jött ki.
Itthon 5600-ért láttam legolcsóbban, de arra még +1300 posta . Kintről meg postával is megjön annyiért.
Azért mondom, hogy annyi itthon is...
Ez az, küldtem ímélt, ugyanilyen, ugyanez az eladó, csak az hondás, de sztem ugyanaz.
ilyesmi?
item n.: 300348534811
1.25-ös szimpla. 17 font körül láttam postával.
Amúgy most 20 font körül látom őket postával, annyiért veszel itthon is.
Szimpla vagy dupla kell? 1-es vagy 1,25-ös?
Csecs! Nyomáskapcsolós banjo boltot mennyiért rendeltél?
Egy darabig még nem aktuális az biztos...márc. 2-án kapom vissza a B-s jogsim utána kezdem csak az A-t...
Addig nem akarok motorozni már amíg meg nincs...nehogy megint megszívjam...
De majd lehet, hogy ez a megoldás lesz, mert te már jártas vagy benne, ahogy látom...
Kösz szépen!
Még megdumáljuk majd!
Üdv Zoli!

Valami csoda hozzám is bekopogtathatna...
Sztem megéri.
De akár azt is megcsinálhatjuk hogy meghozatom neked, aztán átjössz érte. Úgyis meg akarom nézni a motorod, meg aztán kb 10 km-re laksz tőlem.
T 1-től én is vettem már plexit! 10 munkanap alatt itt volt! Dec 31-én hozta a posta!
nem sérűlt! Hibátlan volt! Jól becsomagolta!Nekem bejött! 5200 Ft postával! Ingyé vót!
Borsó is tud hozni áteresztő csavart de itt is van!
Köszi a részletes tájékoztatást...
Még gondolkodom rajta, hogy érdemes-e...
Üdv!
Durva nagyon. Ezekszerint marad a paypal amex kombó.
Igen! Szimpla € átutalásnál ez a jutalékuk... Mocsok banda. Csak tudod nem hagyhattam ki az itthon 100eFt-os bukót minden költséggel együtt 50-ért a Loius-ból
Én is a K és H banknál vagyok, és csak akkor utalok ha valami nagyon kihagyhatatlan üzlet van, amúgy nemszivesen etetem a zsidógyerekeket.
Ezt a 4000 FT-ot egy utalásért vonták le?
Ez aztán a jó hír! Köszi az infókat, megrendelem én is a motyót.
akkor kb majdnem jól emlékeztem
Helyesbítelek: Levon a kártyádról 400Ft-ot (amit az első vásárlásnál jóváírnak) és a bankszámlakivonaton fogja találni a kódot amivel aktiválni tud.
Jelentem csoda történt és mire mentem ebédelni megjött a plexi! Igényes cucc, hétvégén megnézem mennyire illeszkedik.
Amúgy is jobb a PayPal, most fizettem a KH banknak 4000Ft jutalékot nemzetközi utalásért Szemét izraeliták!

Átutalás: 3-5nap átfutás, 3-5000Ft
PayPal: 0perc átfutás, 0 Ft költség.
Elég komplikált beindítani a dolgot, de ha már minden megvan, akkor megy mintha szaron csúszna
Először is regisztrálsz itt, aztán kitöltöd a szükséges mezőket. Kell hozzá egy dombornyomott, a számát kéri is az ebay ha jól emlékszem, aztán regisztrálnod kell a paypay.com-on. Itt is meg kell adni a kártyád számát. A paypal használata ingyenes, és ha gáz lenne az adásvétellel, vissza is köhögi a pénzed, csak arra kell figyelni hogy 60 napon belül jeletsd be az esetet.
A paypal account-od úgy tudod aktiválni, hogy utal neked valami picsa összeget, aminek a tárgysorába beír egy kódot(asszem 4-5 számjegy), és azt később kéri.
A kínai, japán, thaiföldi eladók iszonyatosan féltik a számlaszámukat, azt nem adják ki sosem, tehát náluk csak a paypal játszik.
Minden esetben a pénzt előre kell elküldeni az eladónak. Előre meg szokták adni a postaköltséget(de van olyan is hogy ingyenes) és a termék árát+a postát elküldöd paypal-el. A pénz azonnal megjelenik az eladónál, és már küldi is a cuccod. Attól függően hogy mennyi az aktuális napi valutaárfolyam, úgy vonják le tőled a pénzt forintban.
De nem vágom, hogy számolod ki neki, hogy mennyit utaljál...vagy csak bemész a bankba, és mondod, hogy ennyi dolcsit szeretnél utalni, aztán a bank valami árfolyam alapján kiszámolja és elutalja?vagy többet utalsz?vagy kell hozzá valuta alapú számla?vagy hogy?