Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, köszi! majd túrok azt is egyet az íbéjen
(vagy nálad a boltban)
Szerintem bele de valami giga-hűtőt szerezz rá mert a beceneve: Rezsó!
szerinted ez belemegy az alaplapomba? (még mindig nem vettem processzort )
thx
afrikai fehérhasú törpesün
es ez a kis zsivany, ami a kepen van az pontosan melyik fajta suni? egy ilyet be kell ujitani, nagyon aranyos, heheh
Innen származik. Nem az enyém, csak Karácsonyig vigyázok rá. Tündéri pofa, bár még nem annyira kezes, foglalkozni kell vele. Alapvetően húsevő, a macskaeledel (száraztáp, konzerv) mellé lehet adni liszkukacot és napos egeret ( ) is. Gyümölcsöt, zöldséget csak ritkán hajlandó megenni. Bővebb infókat ezeken az oldalakon találsz: 1 2 Az áruk 30 és 55e Ft között mozog, a színüktől függően.
basszus, honnan szereztel sunit? asszony meg van ertuk orulve.... miteszik, holalszik, mennyirekényes?

Pár kép tőlem is:
...és tényleg! Más nincs.
hehe, az utobbi ket harom nap termese, vehheheh:
A nagyon alacsony hőmérséklet a nemesebb dolgokat összehúzódásra készteti:
http://bikepics.com/pictures/1...
...kendő, brifkó, kulcstartó?
a papucs, az övtáska és a hátizsák az előbb lemaradt...

Van Kawás pulcsim, pólóm, kabátom, cipőm, nem értem mire célzol...
Moha: -22.5°C

Azért az durva, hogy Gyálon a legkisebb keresztutca is normálisan le van takarítva, miközben Fehérváron még az elkerülő is redvás.
az összes ződ ilyen...
Tom ez már fanatizmus
Homemade ünnepi illatos dísz
Látom arra hamar rájött a lyányzó, hogy ha az összes lábát emeli fel egyszerre akkor hasa fog fázni
Hólapátolás letudva. Szánkóra fel!
Jó lett a videó, repült is az 5-ös.
Haliho mindenki! Elkészült a Mikulásos videónk! Ezúton kivánunk mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!Bikerboys Baráti Kör
http://sportmotor.hu/motoros_v...
De után a sütsz nekem püspökkenyeret a reszelőbe?
Nyugalom, a hosszú élet ritka. Nemsokára végzel, addig ha kérhetném ne kövess el semmit mert mostanában nem lesz időm, hogy meglátogassalak a rácsok között.